| iancumadalina a întrebat:

Vorbeam aseara prjn mesaje cu prietenul meu si eu sunt cam rusinoasa atunci cand ma intalnesc cu el si el mi-a spus"nu am rabdarea necesara pentru a te astepta pe tine sa te schimbi"straight face
Ce credeti ca a vrut sa spuna cu aceste vorbe?
Mai are vreun rost sa mai continui relatia?

5 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

De cât timp sunteţi împreună?

| iancumadalina explică (pentru Mao):

De 4 zile

| Mao a răspuns (pentru iancumadalina):

Păi atunci ceilalţi nu pot vorbi despre iubite, că asta nu a fost iubire.
Ţi-a spus după 4 zile că nu are de gând să aştepte să te schimbi? Îţi voi răspunde la întrebare : NU, nu are rost să continui relaţia. happy Dacă e mereu aşa nerăbdător, nu te va ajuta cu nimic, vei suferi mai mult. Şi viaţa e îndeajuns de grea şi fără toate persoanele astea oribile.

da...asa mi-a spus ca nu are rabdarea necesara ca sa ma astepte sa ma schimbsadoricum iti multumesc mult de sfat, chiar m-ai ajutat sa iau o decizie bunahappy, inca o data multumesckiss

| Mao a răspuns (pentru iancumadalina):

Ai grijă de tine! happy

Okkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu mai are nici un rost sa continui relatia.

| KeporLove a răspuns:

Cica baiatu vrea sa iti dea papuci.
Odata ce el nu e langa tine si nu te sustine la schimbarile ce vrei sa le faci nu are nici un vitor aceasta relatie! Pune-i punct, fa-o tu nu il lasa pe el sa iti dea papuci deoarece o sa se dea "mare" si o sa te barfeasca pe la spate

| raducanumihaela a răspuns:

Inseamna ca prietenul tau nu te iuebste indeajuns de mult ca sa te astepte pe tine. Ar trebuii sa iti gasesti pe altcineva care sa te iubeasca cu adevarat

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru raducanumihaela):

Hai ma frate cat sa astepte baiatul? Mai lasati-o naibii de iubire ca odata si odata la toti dispare, mai ales la baieti ca se plictisesc mai repede. Daca fata nu vrea sa se daruiasca cu totul, nu de la inceput ca-i cu*va atuncea, atuncea relatia nu va tine foarte mult deoarece baiatul devine plictisit sa faca aceleasi lucruri cu acea fata.
Bagati-va mintile in cap si nu credeti ca mai sunt baieti care va asteapta pe voi 1, 2 ani pentru o puta amarata.

| raducanumihaela a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Mai baiatule daca tu esti asa asta nu inseamna ca toti sunt la fel, eu zic asta din propia experienta, asa ca baga-ti tu mintile in cap!

| J0hn a răspuns (pentru raducanumihaela):

Fara suparare explica-ne termenul de iubire la 16 ani si iti dau funda la urmatoarea intrebare a tawinking
nu va inteleg, la varsta asta in loc sa aveti activitati cat mai multe si mai diversificate sa vi se rupa de iubiri plansete si suferinte sa ajungeti in depresii din cauza unor prostii voi tot bagati cutitul in rana! Trezirea oamenilor. si iti zic eu ce a vrut sa spuna. Probabil tu ai o fire mai linistita si mai rusinosa/timida etc. si el e mai razvratit/rebel iar pentru asta ti-a zis lucrurile alea. nu suferii mai sunt 3 miliarde de baieti/barbati.winking

| raducanumihaela a răspuns (pentru J0hn):

Dar cine sufera?

Eawinking pentru ca ii sunt bagate in cap numa prostii. iubirea la varsta asta nu exista intelegeti odata. si daca nu intelegeti faceti o balanta iubirea de la 16 ani si iubirea din fata altarului la biserica

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru raducanumihaela):

Era o melodie cantata de B. U. G Mafia care suna cam asa, niste versuri:
"N-ai fost la gaoa*a mea ca sa stii ce am vandut
N-ai fost la gaoa*a mea ca sa stii ce am ****t
N-ai fost la gaoa*a mea ca sa stii cate-am vazut
N-ai fost acolo deci nu stii ce am facut"
Nu cred ca ai stat tu non stop la... prietenului tau ca sa stii ce a facut sau nu.Asa ca te rog, nu mai fi credula atata ca iubirea si sexul sunt ca planeta fara apa(fara viata)

| Demonull a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eu nu mă plictisesc deloc repede tongue

| Demonull a răspuns (pentru raducanumihaela):

Bravo.happy

| raducanumihaela a răspuns (pentru Demonull):

Imi dai si mie id tau?

laughing))sunt multi băieti care chiar iubesc raised eyebrows si sunt iubiți bine uneori raman cu buza umflată. dar na RISCU MESERIEI happy

| raducanumihaela a răspuns (pentru J0hn):

Iubirea nu vine la o varsta anume, cand iti este dat sa iubesti, iubesti.

| Demonull a răspuns (pentru raducanumihaela):

Ady_seby92

Fie. cedez ( ma tin de cuvant ) o sa iti dau funda la un raspuns de-al tau dar sper sa scrii ceva interesant o zi faina. PACE

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Demonull):

Hai frate sa fim seriosi...Nu degeaba au aparut atatea melodii gen Sophie, Prietena ta e o ta*fa si altele de genul... Le caracterizeaza perfect pe fetele din ziua de azi. Apropo, da-i idul la fata ca deja te placebatting eyelashes.

laughing)pai da ma sunt si c*rve nu neaga nimeni si ohoo predomina. dar sunt si fete linistite si crede-ma chiar sunt happy

Asta stiu si eu.Sunt fete linistite dar sunt luate.Asa ca noua ne raman doar aventurile de-o noapte.Trebuie sa cauti luni, ani buni ca sa dai peste o fata cum o vrei tu asa ca mai bine eu profit de pitzipoancele astea si cand se vor mai maturiza, atuncea sa am o relatie, intelegi?

Eh am arso si eu pe alde piti am cautat si am gasit happyca te saturi de toate proastele astea si ti se face silahappy

Foarte corecthappy

| Adele29 a răspuns:

Nu are nici un rost. Mi s-a intamplat si mie la fel si m-am despartit de acel baiat acum am o relatie de 1 an si abia dupa 8 luni am facut dragoste ma iubeste foate mult si stai linistita ca vei gasi pe altcineva care chiar te va intelege.