Inseamna ca prietenul tau nu te iuebste indeajuns de mult ca sa te astepte pe tine. Ar trebuii sa iti gasesti pe altcineva care sa te iubeasca cu adevarat
Cica baiatu vrea sa iti dea papuci.
Odata ce el nu e langa tine si nu te sustine la schimbarile ce vrei sa le faci nu are nici un vitor aceasta relatie! Pune-i punct, fa-o tu nu il lasa pe el sa iti dea papuci deoarece o sa se dea "mare" si o sa te barfeasca pe la spate
Hai ma frate cat sa astepte baiatul? Mai lasati-o naibii de iubire ca odata si odata la toti dispare, mai ales la baieti ca se plictisesc mai repede. Daca fata nu vrea sa se daruiasca cu totul, nu de la inceput ca-i cu*va atuncea, atuncea relatia nu va tine foarte mult deoarece baiatul devine plictisit sa faca aceleasi lucruri cu acea fata.
Bagati-va mintile in cap si nu credeti ca mai sunt baieti care va asteapta pe voi 1, 2 ani pentru o puta amarata.
Mai baiatule daca tu esti asa asta nu inseamna ca toti sunt la fel, eu zic asta din propia experienta, asa ca baga-ti tu mintile in cap!
Fara suparare explica-ne termenul de iubire la 16 ani si iti dau funda la urmatoarea intrebare a ta
nu va inteleg, la varsta asta in loc sa aveti activitati cat mai multe si mai diversificate sa vi se rupa de iubiri plansete si suferinte sa ajungeti in depresii din cauza unor prostii voi tot bagati cutitul in rana! Trezirea oamenilor. si iti zic eu ce a vrut sa spuna. Probabil tu ai o fire mai linistita si mai rusinosa/timida etc. si el e mai razvratit/rebel iar pentru asta ti-a zis lucrurile alea. nu suferii mai sunt 3 miliarde de baieti/barbati.
Ea pentru ca ii sunt bagate in cap numa prostii. iubirea la varsta asta nu exista intelegeti odata. si daca nu intelegeti faceti o balanta iubirea de la 16 ani si iubirea din fata altarului la biserica
Era o melodie cantata de B. U. G Mafia care suna cam asa, niste versuri:
"N-ai fost la gaoa*a mea ca sa stii ce am vandut
N-ai fost la gaoa*a mea ca sa stii ce am ****t
N-ai fost la gaoa*a mea ca sa stii cate-am vazut
N-ai fost acolo deci nu stii ce am facut"
Nu cred ca ai stat tu non stop la... prietenului tau ca sa stii ce a facut sau nu.Asa ca te rog, nu mai fi credula atata ca iubirea si sexul sunt ca planeta fara apa(fara viata)
))sunt multi băieti care chiar iubesc si sunt iubiți bine uneori raman cu buza umflată. dar na RISCU MESERIEI
Iubirea nu vine la o varsta anume, cand iti este dat sa iubesti, iubesti.
Fie. cedez ( ma tin de cuvant ) o sa iti dau funda la un raspuns de-al tau dar sper sa scrii ceva interesant o zi faina. PACE
Nu are nici un rost. Mi s-a intamplat si mie la fel si m-am despartit de acel baiat acum am o relatie de 1 an si abia dupa 8 luni am facut dragoste ma iubeste foate mult si stai linistita ca vei gasi pe altcineva care chiar te va intelege.
Păi atunci ceilalţi nu pot vorbi despre iubite, că asta nu a fost iubire.
Ţi-a spus după 4 zile că nu are de gând să aştepte să te schimbi? Îţi voi răspunde la întrebare : NU, nu are rost să continui relaţia. Dacă e mereu aşa nerăbdător, nu te va ajuta cu nimic, vei suferi mai mult. Şi viaţa e îndeajuns de grea şi fără toate persoanele astea oribile.
Hai frate sa fim seriosi...Nu degeaba au aparut atatea melodii gen Sophie, Prietena ta e o ta*fa si altele de genul... Le caracterizeaza perfect pe fetele din ziua de azi. Apropo, da-i idul la fata ca deja te place.
)pai da ma sunt si c*rve nu neaga nimeni si ohoo predomina. dar sunt si fete linistite si crede-ma chiar sunt
da...asa mi-a spus ca nu are rabdarea necesara ca sa ma astepte sa ma schimboricum iti multumesc mult de sfat, chiar m-ai ajutat sa iau o decizie buna, inca o data multumesc
Asta stiu si eu.Sunt fete linistite dar sunt luate.Asa ca noua ne raman doar aventurile de-o noapte.Trebuie sa cauti luni, ani buni ca sa dai peste o fata cum o vrei tu asa ca mai bine eu profit de pitzipoancele astea si cand se vor mai maturiza, atuncea sa am o relatie, intelegi?
Eh am arso si eu pe alde piti am cautat si am gasit ca te saturi de toate proastele astea si ti se face sila