Nu este nimic ciudat sau anormal, acesta este desnodământul unor decizii pripite pe care le-au luat 2 copii imaturi crezând că așa stau lucrurile în realitate.
Nu e ciudat sa treci prin divort la 20 de ani, e ciudat sa ajungi in situatia de a fi nevoie de un divort la 20 de ani.
In vremurile noastre, sa te casatoresti inainte de 20 de ani e ceva foarte neobisnuit. Dar ai dat prea putine informatii pentru a comenta, sunt foarte importante imprejurarile.
S-ar putea sa fie genul care schimba relatiile ca pe sosete, le complica si le abandoneaza.
Dar daca iti place... Da-i inainte. O despartire nu te omoara.
Nu e de mirare ca divorteaza deja la 20 de ani, e fail total sa te casatoresti la varsta la care abia esti iesit de pe bancile scolii cand tu nu esti inca copt la minte, atat femeile cat si barbatii la 20 de ani sunt copii aproape fara exceptii, nu stiu de ce ti-ai complica viata cu maritis si responsabilitati la anii aia cand mai ai de baut laptic ca sa ajungi cineva, cat despre chimia dintre tine si ea ramane doar la atitudinea amandurora cum sta treaba, pe langa un divort daca ar avea si un copil atunci lucrurile ar fi complicate si incarcatura emotionala cam mare, depinde de tine ce pretentii ai de la viata si ce vrei de la ea.
Tu esti atras de ea.
Dar prejudecatile tale nu te lasa.
Poti alege intre a fi fericit, sau a judeca.
Dar Judecata o face Dumnezeu. Sau Judecatorii
Trebuie sa stai o vreme sa vezi cei in mintea ei, atunci cand vezi ceva care nu-ti convine si nu poti trece peste o dai pe ragaz, sanatate & cu valiza la gara dusa
Pai din câte mi-a zis ea, a fost înșelată. Și a fost problema de comunicare cu soțul. Adică el ținea in el și nu zicea nimic. Probabil la deranjat ceva și el nu a zis. din câte mi-a zis ea. Dar logic ca nu ma încrede pentru ca știu ca tot timpul e de vina fostul, niciodată ele.
Da-i pace! lasa-o sa-si termine divortul, sa se mai treaca vremea si sa se vindece, ca relatiile de acest gen nu functioenaz aniciodata, cand se intampla dupa un mare esec sau divort.
Este evdient ca nu are prea multa minte si nici habar ce vrea de la viata, daca s-a maritat de copil si acum, cand abia a ajuns adult, s-a decis sa divorteze.
Acum caută un pansament, dacă vrei doar sa fii folosit continua sa vorbești. Ai grija cu cine îți pierzi timpul.
ma3ryian întreabă: