Da, pe mine ma apelasera 70 de gays cam in 1, 5 luni si add la "cine te place", femei neam si nici nu raspundeau alea carora le scriam, asta era in 2013 cand cautam ceva de distractie, acum nu mai caut ca nu mai vreau nici atata.
Ai zis "cineva", n-ai zis "femei", asa ca si gays intra la cineva.
Pai eu nu n-am incercat! Ei m-au apelat ca-mi vazusera poza, eu am incercat la femei.
Un om nu poate incerca cu acelasi sex daca nu simte asta de la sine, daca simte atractie si asa, atunci automat raspunde si la ofertele de la gays.
Mie mi-ar fi placut sa fiu bi, sa-mi placa ambele ramuri, ca asa e democratic, sa poti alege.
Inafara de seen și fără răspuns, doar 2 persoane mi-au răspuns. Nu au ce cauta aceste specimene pe badoo doar din plictiseala dacă nu cauta nimic.
Am avut vreo 30 mesaje de la tipi in primele 24 de ore, dar nu mai am contul demuult
Pe Badoo n-am dat niciuna, dar acum un an am vorbit cu una pe TWOO, tipa era chiar din zonă, am schimbat numere de telefon, am început de-am vorbit pe cameră, urma să ne vedem, din nefericire tipa era genul de tipă cu expriențe proaste în relații și nu voia nimic serios, dar voia să ne vedem să ne-o tragem, ce era nasol că pe lângă că tipa era foarte ok fizic, era și ca personalitate genul de tipă la care mă uit, prin urmare din frica de-a nu mă atașa de ea, iar ea să fie dezinteresată, i-am zis pass a doua zi.