Mai buna-i lăbica. Decât să te pui în pericol, da e nasol așa.
Că tot te gândești la ea și acum că regreți că nu ai facut-o, daca i-o trăgeai atunci, acum nu mai erai atașat de ea. Boss.
"Că tot te gândești la ea și acum"
Chiar deloc, și nici nu regret, consider că am fost inteligent, ideea e că contează ce cauți, iar eu nu caut doar sex cu o tipă, și dacă lucrurile nu merg mai departe de un sex, asta e mai bine să nu-mi fac speranțe. Sexul e fain, dar sunt unele persoane cu care ai vrea să petreci ceva timp după ce ți-o tragi, și unele persoane care nu ai putea face mai mult decât sex, am întâlnit ambele categorii de persoane, iar tipa de care am vorbit în răspuns face parte din categoria persoanelor inteligente și dezinvolte pentru care eu în general tiind să formez un atașament, deci dată fiind situația am luat decizia corectă și nu am niciun regret. De gândit la ea, nici atâta, pur și simplu adnedocta cu tipa făcea parte din răspunsul la întrebarea lui Ray. Și da, în unele cazuri o labă e de preferat, în locul unei femei, doar în unele cazuri.
Eu am cont pe twoo si primesc cate 50 de mesaje zilnic -> hello i am bored you wanna chat with me
Pe twoo e misto ca poti sa vorbesti pe camera cu alea pe acolo dar oricum toate-s porcarii sa te faca sa platesti nu stiu ce abonamente si majoritatea sunt ROBOTI... pe mine m-a abordat un cont fals care imi zicea prin email ca sta in RUSIA si sa ii trimit bani sa vina in Romania sa avem o relatie )