| eualexandra321 a întrebat:

VREAU MULTE RASPUNSURI! Imi place de un baiat pe care nu-l cunosc si vreau sa intru in vorba cu el.Credeti ca ma place :se uita dupa mine oriunde as fi cu coada ochiului, se izoleaza de grup cateodata si s-a impiedicat in fata mea si isi aranjeaza parul? Sfaturi! Am facebook-ul lui!

Răspuns Câştigător
| yubyta123 a răspuns:

Incercarea moarte nu are, cred ca va placeti reciproc dar nu indreazniti nici unul sa deschideti subiectul, sunteti rusinosi amandoi, intreaba-l pe facebook ce ai observat la el daca in fata nu vrei

11 răspunsuri:
| dididedediu a răspuns:

Da cre ca te placewinking

| MihaitAngel a răspuns:

Buna. Eu iti spun din propria mea experienta ca baiat... Intrii in vorba cu el, ii spui buna, ce faci, cum te simti... etc. Fara rusine sau emotii. Si daca vrei sa te "combini" cu el baga-te in vorba cu el etc. dar sa vorbiti mai des sa va cunoasteti apoi cand sunteti singuri intreaba-l daca vrea sa fie impreuna cu tinewinking Sper ca ti-am fost de ajutor

| neutrino a răspuns:

Este comportamentul tipic al unui baiat pampalau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine e Maria.ali?

| Maria1107 a răspuns:

Cred ca te place, dar cel mai bine ar fi sa te bagi in seama cu el. Fa tu primul pas poate lui ii plac fete cu tupeu nu cele timide.

| eualexandra321 explică (pentru anonim_4396):

Eu.o parere vreau!crying

| eualexandra321 explică (pentru neutrino):

Da de ce-i pampalau?

| mona a răspuns:

E clar ca si el te place

| dragos9234 a răspuns:

Daca se uita dupa tine ar putea fi un semn.
Daca vrei sa fii sigura ca te place incearca sa faci tu primul pas.

| Încrucişătorul a răspuns:

Nu asa merge o relatie. Spune-i pe fata, in persoana.

| George_Viorel_1992 a răspuns:

Eu ti-as spune sa incepi sa discuti cu el. Dupa ce incepe sa te cunoaste mai bine poate o sa te placa.
Funda?