Pai ii din oras cu tine? Daca da eu zic sa-i dai o sansa sa va vedeti. App v-ati vazut vreodata face to face?
Inkearca sa il ajuti. si eu st fff timida si stiu cum se simte... incearca sa ii intri in sulfet, vorbeste cu el, daca tii macar putintel la el nu il da la o parte pentru acest defect. O sa dureze dar daca vei avea rabdare vei fi incantata de obicei cei rusinosi st asa pentru ca au un suflet nobil... crede-ma stii ce spun. Nu-l lasa sa iti scape din aces mic sshi banal lucru multa bafta (sper ca vei tine cont de ce tiam spus):*
Hey; x! Ideea e sa nu-l stresezi spunandu-i ca nu-ti place ca e timid pentru ca dupa va cadea in extrema cealalta, avand prea mult tupeu. I-ai spus de cateva ori ca vrei sa se schimbe si cred ca a intelesInvita-l si tu in oras si vezi cum se comporta, poate atunci chiar va iesi o combinatie de aia faina(asa cum zice el)
Daca doar vorbiti pe mess /telefon, nu-ti bate capul.Nu are rost daca nu poti lupta asa.Si dupa cum vorbeste parca e un cocalar"combinatie faina".
Mutubal întreabă: