anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau multe răspunsuri vă rog! Deci, anul trecut pe vremea asta am fost cu un băiat mai mare ca mine cu 2 ani, 1 an jumatate dar era foarte timid, vorbeam doar pe mess, la telefon de aceea m-am despărţit de el.Acum am început să vorbim din nou pe messenger şi cea mai bună prietenă m-a întrebat de ce nu vrea să fiu cu el din nou iar eu i-am spus că nu vrea să fie ca la început timid rău de tot. Dar el a spus că o să se schimbe dar mie temă că no să fie aşa.Am vorbit aseară cu el, mult şi l-am întrebat dacă îmi lasă like la facebook si a zis daca vrei iti las tie unu deala mare in realitate(se referă la like), apoi a zis ai vrea, eu am zis că nu are atâta tupeu iar el a zis pai nu pot asa da lasa ca mai vb maine si mai vedem poate iese o combinatie de aia fainalove strucklove strucklove struck. apoi a iesit repede.

Nu ştiu ce să fac... habar n-am ceva sfaturi vă rog.

5 răspunsuri:
| Ade009 a răspuns:

Pai ii din oras cu tine? Daca da eu zic sa-i dai o sansa sa va vedeti. App v-ati vazut vreodata face to face?

| AllysaDeea a răspuns:

Inkearca sa il ajuti. si eu st fff timida si stiu cum se simte... incearca sa ii intri in sulfet, vorbeste cu el, daca tii macar putintel la el nu il da la o parte pentru acest defect. O sa dureze dar daca vei avea rabdare vei fi incantata de obicei cei rusinosi st asa pentru ca au un suflet nobil... crede-ma stii ce spun. Nu-l lasa sa iti scape din aces mic sshi banal lucru multa bafta (sper ca vei tine cont de ce tiam spus):*

| SweetSecrets a răspuns:

Hey; x! Ideea e sa nu-l stresezi spunandu-i ca nu-ti place ca e timid pentru ca dupa va cadea in extrema cealalta, avand prea mult tupeuhappy. I-ai spus de cateva ori ca vrei sa se schimbe si cred ca a inteleshappyInvita-l si tu in oras si vezi cum se comporta, poate atunci chiar va iesi o combinatie de aia fainahee heelove struck(asa cum zice el)

| ??? a răspuns (pentru Ade009):

Da normal!

| lolly a răspuns:

Daca doar vorbiti pe mess /telefon, nu-ti bate capul.Nu are rost daca nu poti lupta asa.Si dupa cum vorbeste parca e un cocalar"combinatie faina".