| Andreiu68 a întrebat:

Vreau niste sfaturi! Nu stiu de ce sunt asa tare timid.Adica nu am curajul sa ma bag in seama cu nici o fata. Sa spunem ca o fata imi da mesaj si vorbim putin, cam o ora, a doua zi am curaj ca sa ii dau mesaj.Nustiu de ce prima oara nu am! Simt si eu nevoia sa vorbesc cu o fata, sa ies cu ea, sa acumulez experienta.Nu am curaj poate ca si din cauza ca am fost refuzat de mii de ori,poate ca nu o sa ma bage in seama,primesc block si alte cele, si daca o sa vorbesc cu ea o sa vorbeasca in sictir si sec, ca am patit de multe ori.Plus ca mai ales daca ii dau mesaj pentru prima data ce sa ii scriu,sa ii spun de ce i-am dat mesaj,ca pe parcurs ma descurc, stiu sa vorbesc cu fetele, am cuvintele la mine.Deci ce sa fac? Am 19ani.

4 răspunsuri:
| Kimball a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu doar ce eu nu am curaj sa ies din casa sa vb cu ele happy

| ș53fan a răspuns (pentru Kimball):

Nici eu! Vrei sa vb? Pe whatsapp? Daca da soune-mi si iti las numarul in orivat!

| Shimozukushiki a răspuns:

Pfff, nu știu cum să-ți zic dar sunt în aceeași situație și sunt cam de vârstă cu tine.
Și un block ți se pare puțin? Stai să vezi când iei peste 70, atunci să vorbeștii (pâna-tunci, ești amator)

| Crisologo a răspuns:

Daca te referi la vorbitul pe Facebook, atunci vezi ce poze ai, ca e posibil sa se uite. poza de profil trebuie sa fie una cu tine si in nic u caz cu altceva ..sterge poele cu masini si alte chesti de genul daca ai ...Schimbati modul de gandire, dc sa iti fie rusine sa ii dai mesaj, daca nu raspunde asta e, mai sunt multe altele cu care poti incerca.pur si simplu actioneaza fara sa te gandesti la consecinte. daca nu cunosti fata respectiva si nu stii cum e, atunci incearca o conversatie amuzanta, merge cel mai bine.Te descurci, totul e sa actionezi!