Da.Doare de fiecare data cand faci sex anal.
Adica prima data.Cand intra instrumentul in gaurica... apoi simti asa...placere mai mult.dar e putin dureros la inceput.
E o durere placuta.
Succes.
Funda?
Dac folosesti o crema pentru lubrefiere nu o sa te doar si dupa ce esti excitata la masim sa treci la sexul anal si caut pozitii in care sa nu te doar sa intre usor, cum ar fi umeri craci sau tu deasupra si o bagi tu usor sa i controlul pina intra bafta
Da,te doare foarte rau si plus este foarte usor sa iti apara ceva boli de care vei scapa foarte greu,daca chiar vrei sa incerci,foloseste un lubrifiant inainte de a introduce penisul, dar nu inainte de a fi foarte excitata sau foloseste un dildo mai subtire si mic cu care sa incepi, dupa care va fi mult mai usor.iti doresc spor si bafta:*
Din cate stiu eu cred ca da dar n am incercat insa incearca sa folosesti un prezervativ in cazul in care vor aparea boli sau alte chestii de ce nu o faci normal? ar fi mult mai simplu parerea mea
Scuze ca intervin sunt baiat da am habar de asa ceva nu stiu cat e de mare durerea da exista niste nereguli adica sexul anal duce la hemoroism pot aparea foarte multe infecti atat la tine cat si la el si in plus daca faci sex anal si normal combinat o sa ajungi pe la doctori deci sfatul meu e sa nu o faci daca ti la viata ta si a partenerului tau placere exista fa-o cu prezervativ daca tot o faci.si normal ar trebui sa faci clisma daca nu vrei infectii da pana faci toate astea iti pierde chefugandeste-te bine inainte bafta
Scuze sunt baiat dar iti pot da anumite detalii pe care le cunosc de la prietena mea care practica sex anal cu mine.
Trebuie doar sa folosesti lubrifiant si sa fiii (ATENTIE!) cat m-ai relaxata asta conteaza cel m-ai mult, si in ultimul rand trebuie ca tu sa ai contolul si sa conduci pe el, nu sa-l lasi pe el sa o impinga cat vrea el.
SUCCES! 11
Cu mult lubrifiant poti introduce orice fara o durere mare(proprie experienta) mie una imi place mai mult sexul anal decat cel normal
Da, prima oara doare! dar daca e facut icnet si cu grija ( + mult lubrifiant) nu e atat de neplacut. Te va durea si a 2-a oara destul de tare pe tot parcursul "numarului", in schiimb a 3-a oara nu mai e la fel. deja cu cat faci mai mult numai doare si incepi sa simti placerea. Te va durea doar la inceput cand intra dar apoi iti va placea. Daca renunti din prima nu o sa stii niciodata! Sau daca nu poti suporta durerea din prima, fa ca mine... spune-i prietenlui tau sa stea intins peste tine in timp ce stai pe burta si sa te tina oicat de zbati! . Succes! :*
ViceCity întreabă: