I`as spune sa mearga sa`si faca singur, sau sa mearga sa gaseasca pe altcineva.
Acu cred ca depinde daca sunteti impreuna de maxim 1 an(atunci cred ca trebuie sa accepti).
Da tu nu stii ce sa raspunzi? Ti.ar face placere? Atunci go ahead si spune.ne cum a fost
Pai stai putin nu vrei nici sex nici laba pai ce dracu el traieste cu o papusa? sa fim seriosi nu ti se pare ca esti cam severa.pai eu in locul lui eu ti-as da papuci din prima? in plus apreciaza gestul ca te roaga frumos nu iti impune deci e baiat super daca face chestii de genul.asa ca macar daca nu vrei laba faceti si voi dragoste. e ceva normal sa isi doreasca una sau alta.
daca ar fi un necunoscut, sau un amic, prieten, coleg, ruda(doamne fereste) l-as palmui klumea si as pleca.
acum. daca e iubitul nu stiu ce sa zic
depinde si de baie
daca e acasa.sau la scoala.sau la vreun local
Te roaga frumos? hmm. cam cum ar suna? te rog foarte frumos numa' sa-mi faci si mie laba? doamne! trimite-l la plimbare!
Ias spune:Mai baiatule, du-te la matha sa iti faca laba! si cu o palma bineinteles:d)
Buna! Ai doua variante:
1. Il refuzi!
2. Daca il cunosti de mult si ai mai mult de 17 ani, ii spui ca si tu vrei placere asa ca, sa faceti sex in loc de o labuta in baie
Sper ca te-am ajutat!:*
P. S: Nu uita de prezervativ (preferabil cu diferite arome!
Deci sa inteleg ca se gandeste si la sex desi tu nu vrei. Si mai vrea si o laba.Profitorul. Eu l-as pune sa doarma pe presul din fata usii sa nu-i mai vina in cap prostii cu tine. Auzi la el si sex si laba. Dar el nu se descurca singurel?
) Cat de handicapat sa fi sa intrebi asa ceva ?! Sa i-o frece ma-sa, cum au spus mai multi nu te lasa injosita de labagii, cel mai potrivit adjectiv
Ii spui...: mai baiete ce zici, iti dau o poza cu mine si dai fuguta repede in baie, hai ti'ai activat bluetoothul?
Da tu nu poti sa. ti faci singuri nu ai maini sau ce care e problema daca nu ai du-te vezi la magazin poate gasesti pe acolo nu accepta cum sa te intrebe asa ceva ala vrea sa profite de tine.
I-as spune "mama da ce vise scarboase ai! freac-o la rece in continuare, dar fara sa te uiti pe facebook'ul meu"
Doamne e nebun? acum pe bune... spune-i NU din prima nu te lasa injosita de totii fraierii...iti dai seama ca daca faci asta el va spune la tot orasul sau satul in care lokuiesti
Pai uh...chiar vrei sa i`o faci ca daca nu ii ziceai pan` acum nu stateai sa te gandesti... trezeste fat`o nu tot ce zboara sa manaka
Da da, dar ma roaga frumosr de cateva zile si nujt, ne cunoastem de mult si a zis ca e placerea mai mare daca face asta o fata. A zis ca daca nu vreau nu se supara daca vreau sex si eu nu prea vreau nici una nici alta.