Mi se pare ca exagerezi putin. Eu am avut prieten toata clasa 12. Ne vedeam zilnic, la scoala, dar de iesit, numai sambata si duminica(cu ora de venit acasa). Si ne-am luat amandoi bacul, intr-o perioada cand se dadea la 6 materii. El a luat 9.91 (cea mai mare nota din liceu), iar eu 9.75. Ideea este ca trebuie sa iti cunosti prioritatile, sa separi lucrurile, gen acum invat, acum ma distrez, si sa iti gestionezi timpul. La tine nu e vorba de n prietene, ci de o fata pe care o placi si care e posibil sa te placa. Sex, daca nu vrei, nu faci. Nu e musai ca daca te plimbi de mana cu o fata sa faci si sex. Privesti lucrurile la extreme!
Si atunci care e faza? Iti place de ea, dar nu vrei o relatie, pentru ca e pierdere de timp. Vrei sex, sa inteleg. Mai bine las-o asa. Ce mai conteaza daca stie/nu stie sau afla/ nu afla?
Imi pare rau, dar daca esti atat de prost incat sa pui bac-ul pe primul loc, esti nitel cam homosexual.
Ignor-o.O sa vina ea la tine cand o sa vada ca nu o mai bagi in seama. Daca o vezi salut-o, doar atat. Daca ii dai cate putin din atentiile tale ea o sa vrea mai mult si poate o sa te placa.Dar nu garantez nimic.
Pai spune-i direct ca o placi, racoreste-te si gata. Din comentarii si like uri e putin probabil sa se prinda. Insa nu te inteleg cu ce te incalzeste pe tine ca ea afla ca o placi? De exemplu "stii, te plac". Ea:" si eu te plac". Si o sa astepte ca tu sa trecu la nivelul urmator. Ceea ce nu o sa se intample. Si apoi, dupa ce ii zici ca o placi, ii dai "bomba" ca de fapt nu vrei relatie ca ai bac. Si intrebarea logica pentru orice fata "si atunci de ce in puii mei se da la mine si imi zice ca ma place?". Mai exact, o apropii, ca sa o respingi. Iti pui niste probleme absolut inutile
Eu gandesc asa, daca imi fac o prietena si zilnic trebuie sa vorbesc cu ea, sa ma intalnesc cu ea, dar dabea am timp sa fac ce imi place + ca mai am si scoala. Eu mai am putin si dua bacul, si bacul nu se ia daca ai avut multe prietene, sau daca ai facut sex.
Dumnezeule. Eu urasc cand imi lasa cineva comentarii de genul. Asta inseamna doar ca te dai la ea si atat. Trebuie sa faci gesturi frumoase cand esti cu ea, nu pe facebook.
Si stai linistit, nu te afecteaza la bac daca stii sa iti programezi timpul. Exista sanse enorme sa o pierzi. Eu am acelasi prienten din clasa a 10-a, acum sunt si eu cu bacul. Si am terminat fiecare an cu medie peste 9, 80, in cel mai bun liceu din oras. Mai gandeste-te, daca ai iubita nu inseamna ca pici bacul.
Daca nu vrei o relatie sau altceva, nu-i spune.Ea probabil stie.
Si n-ar suna foarte normal "te plac dar nu vreau sa fiu cu tine."
Ai putea s-o inviti undeva la o iesire si sa-i spui ca nu vrei decat sa fiti prieteni.
Mie, dacă vine unul și îmi lasă comentarii de genul și like-uri la absolut orice postez, îmi vine să vomit. Pare puțin disperat și prea implicat în viața virtuală, în lucruri superficiale precum like-urile, iar să se dea la tine cu „frumoasă :*"... de fapt cam nicio fată nu îi bagă-n seamă din câte observ.
Nu ii las la orice poza si orice post, doar la pozele in care este chiar draguta, si nici nu prea pune poze cu ea, are maxim 10 in 3 ani... Da daca iti lasa un necunoscut comentarii ca "frumoasa" nu il bagi in seama, dar daca este un baiat care il vezi zilnic, la fel faci?
Din partea unei fete, spun că depinde în ce relații sunt cu acel băiat, chiar dacă ne cunoaștem. Și e nasol să primești pupicuri de la băieți în contexte din astea. Prefer o apreciere mai rafinată, evidențierea unei calități care să-mi ridice moralul, nu chestii fade ca „frumoasă pup :*" sau „:X :*:*".