Vrei o parere sincera?
Nu-mi place.Trecand peste scrisul ala, sunt vesnicele statusuri de jale banale, fara nimic original sau care sa atraga atentia pozitiv.
Mie imi plac enorm de mult genu' asta de melodii si de versuri
brav'ooo tine-o tot asa
Imi e greu sa nu te injur... de fapt nu meriti sa te injur U*%&)@(* )&! #* aaaah, incredibil. Ce sa zic!? esti proasta, alea is o combinatie de... ineptii, pleonasme, non-sensuri, truisme. Statul investeste in educatia ta! DE CE? Tactu stie ce hraneste!?
cum %U&(@* sa apreciati asa ceva!? jg; ajg; lajiou0934uy0938yw jskhj; s
In primul rand sunt socat nu numai de felul in care scrii ci si de faptul ca putini te critica.
1.scris incorect
2.ce e asta? penibil scuze dar e penibil si ca sa scriu pe intelesul tau
tot ke ay scys e foarhe penybil si himi pary rau ca ay facut romhana cu femeya de servyci
o Doamne in ce hal au ajuns oameni astia
0Hey0 asa e vorba, stii ce inseamna metafora? s-au vrei sa iti predau?si imi pare rau ca unul dintre parinti tai dau cu mop-ul dar respect mult munca si sacrifici-ul dar asta nu inseamna ca te iert pentru ca nu sti ce inseamna metafora.
ps.stimate compozitor No3my,
Nu ne-ai spus sa iti comentam scris-ul dar ne-ai,, obligat''sa-l deslusim deci e tot pe acolo, pentru faptul ca m-am chinuit 3 minute sa citesc statusurile tale penibile si sa incerc sa imi dau seama ce naiba ai scris avand in vedere ca ai un scris infect, ar trebui sa imi pupi mana si sa ne ceri iertare
Ce munca ma? aia e munca? aia parca e borala pe hartie(scuze fetelor)
vb unui tovaras de aici ce iasrtst%w342 mea e acolo?
Eu nu am spus sa imi criticati scrisul da? eu am spus sa scrieti ce parere aveti despre aceste statusuri facute de mine.
Stiti ceva putin imi pasa de cei care nu apreciaza munca de parca voi ati face mai biine stiti doar sa spuneti lucruri urate despre alti oameni. si ce daca asta e felul meu de a scrie fiecare cu felul lui da? si nu exetiorul conteaza ci interiorul.
Aasa ar trebui, dar in ziua de azi omul este caracterizat dupa aspect...nu si dupa sentimente, mod de s fi si etc poate pentru ca suntem in aceeasi situatie nu stiu, si astia care o criticati de scris, fiecare are modul lui de afi, de a scrie s.a. si nu se v-a schimba doar ca faceti voi misto de ea, Sunteti patetici, Nu stiti ce a suferi din dragoste, voua vi se pare totul roz, dar nu pentru toate persoanele este la fel
Am şi eu o intrebare, ai "i" şi "c" la tastatură?
Incearcă să indepartezi scrisul ăsta de piţi si vă fi bine.
Sunt reusite, sa inteleg ca stai prost cu... dragostea?. pfff, oricum bravo si succes in continuare
HappynewCenusa întreabă: