anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-i demonstrez iubitei mele ca o iubesc,, dar vreau sa fac asta intr-un mod mai deosebit,, ca ea sa fie foarte uimita,,, dau funda pentru cele mai bune propuneri

Răspuns Câştigător
| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!winking
Nu trebuie sa-i arati doar o singura data ce simti pentru ea ca sa te creada. Prin mici gesturi ea isi poate da seama de iubirea ta. De exemplu:
-cand va intalniti, urmareste-o fara sa te vada si ia-o in brate prin surprindere si sarut-o spunandu-i "Te iubesc!"
-intr-o zi da-i mesaj si spune-i ca esti prin apropiere cu niste treburi si sa iasa pana la magazinul de langa ea sau orice altceva e mai apropiat de locuinta ei si surprinde-o cu un trandafir, fara sa uiti cele 2cuvintewinking "Te iubesc!"
-daca nu ti se pare penibil.cand prindeti un moment mai romantic spus, priveste-o in ochi, pupa-i mana de exemplu sau pup-o pe frunte big grin si adaugi iar cele 2cuvinte.
-sau faza cea mai cea smug sa spun asa...sun-o si spune-i ca esti la usa ei, ca vrei s-o vezi 2min si sa iasa putin. Ii pui un trandafir cu un bilet langa el in care sa contina textul "Te iubesc!" pe presh big grin. Tu pandeste de undeva si vezi daca il observalaughing, daca nu il observa, da-i mesaj "nu cred ca ai observat, dar ai scapat ceva pe jos cand ai inchis usa, verifica si tu" iar ea automat il vede.
Sunt intamplari care le-am mai auzit de la niste prietene si am zis ca ti-ar fi folositoare avand in vedere ca prietenele mele erau bucuroase de acele clipe, sa numai spun, uimite.
Numai am alte exemplelaughing sper sa-ti fie folositoare.
Bafta!

0 răspunsuri: