Nu stiu ce sa zic, eventual spune-le parintilor tai ca pleci cu prietenii intr-un whikend la munte si rezerva o camera la un hotel pentru doua zile unde puteti fi doar voi doi sa va rasfatati si sa va bucurati unul de celalalt fara sa fiti deranjati
Puteti merge la un masaj erotic pentru cupluri. va fi un cadou intr-adevar special, o sa va apropie mai mult, si te vei simti si tu bine, nu doar el;). Eu i-am facut aceasta surpriza iubitului meu anul trecut de Sf Valentin, si cand am plecat de acolo m-a cerut in casatorie. Eu am intrat pe http://www.masaj-erotic.net, si am ales de pe site fetele dinainte. E ceva "picant", cadourile de genul "cina romantica" sunt old-fashion.
Cadourile de genul "cina romantica" sunt old-fashion. Iti recomand sa va duceti la un masaj eroticpentru cupluri. Va va apropia mai mult, si te vei simti bine si tu, nu doar el;). Anul trecut de sf Valentin i-am facut acest cadou iubitului meu, am intrat pe www.masaj-erotic.net, am ales fetele de acolo, si a fost foarte incantat (si eu, avand in vedere ca imdesiat dupa m-a cerut in casatorie). este o experienta picanta, care-l va innebuni.
Ii poti trimite un tort acasa. pe www.edulce.ro platesti cu cardul tortul si se face livrarea la orice adresa din Bucuresti. este o supriza dulce si placuta :) ii poti trimite atasat si o felicitare