| BuffaloSoldier a întrebat:

Vreau sa ii spun unei fete ca o plac. Oare o va deranja daca ii spun asta prin mesaje? Sunt foarte foarte timid si nu am curajul sa ii spun fata in fata...

Răspuns Câştigător
| Pool77 a răspuns:

La 19 ani sa te comporti asa...
Hai ca la un 12-13 mai merge, sau chiar si la 15.
Dar la 19?
Fii barbat in **** mea, nu o femeie, nu un pampalau, nu mai rata ocaziile.
Du-te acolo si spune-i clar, imi placi foarte mult si aia e, ii propui o relatie si daca nu accepta macar sti ca nu ai fost un pampalau.
Punct.

9 răspunsuri:
| Otto19 a răspuns:

Spune`i nu mai amana asa am facut si eu, fi direct spune`i ce simti pentru ea nu inventa chestii, spune`i ca e totul pentru tine, explica-i ca e frumoasa si tu ai o simpatie pentru ea, nu ii spune ca o iubesti, eu cred in tine asa ca fi coiones si dai drumu spune`i

| Neliutzz1611 a răspuns:

Spune.i! Si un baiat m.a placut si inca ma place si eu l.am placut foarte mult, dar daca a amanat momentul...acum nu mai simt nimic pentru el. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la 19 ani esti asa, o sa mori asa. Depinde de fata, noi nu avem cum sa ghicim.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca expunerea/declaratia ta prin care iti vei exprima ceea ce simti fata de ea din punct de vedere sentimental va fi corect formulata poti fi sigur ca ii va face placere si probabil ca iti va aprecia,, curajul''de a-i marturisi sentimente indiferent de modul in care a fost facuta. Curaj. Succes!

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca esti timid ai face bine sa interactionezi cu cat mai multe fete.
Chiar daca la inceput vei iesi din zona de comoditate si te vei simti incomod,e spre binele tau sa mergi mai departe.
Sa vezi ce frumos e sa ai o viata sociala activa.
Eu zic sa-i spui face tot face, dar mai subtil, nu chiar direct.
Prin mesaj poti primi un raspuns sec si nedetaliat.
Fata in fata o sa-i vezi reactile.
Dar zi, nu mai amana.
Nu mai gandi mult, doar actioneaza.
Curaj si succes!

| BAD17 a răspuns:

Nu stiu daca o sa o deranjeze dar ar fi mai frumos sa-si spui in fata poate o sa aiba o reactie draguta si ar fi dragut ca si ea sa te placa poate ai reusi si sa o saruti sau macar un pupic pe obraz daca ai zis ca esti timid.

| nutrbnume a răspuns:

Spune-i cum vrei daca nu te place pur si simplu o sa zica ori ca nu te place ori o sa zica ca are iubit

| BuffaloSoldier explică (pentru Pool77):

Am 15 big grin

| Pool77 a răspuns (pentru BuffaloSoldier):

Si mai bine, ia initiativa si schimba-te inca de pe acum.