Spune-i! daca nu o faci, mereu te vei intreba cum ar fi fost daca nu iai fi spus.
Poate si el te place, nu ai de unde sa stii.
Bafta:-)!
V-a rade...sau daca e un tocilar pe care il uraste toate fetele de varsta lui poate va fi de acord sa aveti o reatie... poate
Mai bine nu-i spune nimic ca poate nici nu te va baga in seama sau va incerca sa profite de tine, daca te placea actiona el primul fi sigura
Pai ca si raspunsul de mai jos este adevarat normal ca v-a rade dar tu mai bine ai aveaa un tupeu ordinar si ar trebui sa il intrebi...
Sincer... O sa inceapa sa rada si o sa te ia la misto spunandu-ti " Da. nu esti prea mica?"
Cred ca baietii de 17 ani prefera fete ceva mai mature, mai coapte.
Daca ai dat funda unui raspuns care iti convine, de ce ai mai pus intrebarea? Ai primit 4 raspunsuri si cu al meu 5 in care esti sfatuita sa nu spui nimic. Ar trebui sa asculti majoritatea.
A, si cum vad ca ai luat deja decizia, nu-i spune tipului de la inceput ca il iubesti, ca pari disperata. Spune-i ca il placi. E o diferenta.
Iti tin pumnii sa nu te faci complet de ras.
Poate se lasa curtat si vrea ca tu sa faci primul pas.Dar exista si raspunsul ca raspunsul sau dat intrebarii tale sa fie afirmativa si apoi sa te lase sau chiar sa se combine cu alta mai de varsta lui.Iti dau un sfat:mai bine asteapa un timp sa vezi ce are de gand si dac nu da niciun semn renunta la idea asta, pentru ca esti cam mica si ai timp sa-ti faci un prieten.Si daca ai pus intrebarea asta asculta si de sfatul celor din jur.
Şi tu eşti un agramat!(ca să nu zic alt cuvânt!)
Va*, urăsc*.
Limbu asta romaneşte.
Mno iarta-ma, da dupa ce stai o zi intreaga pe TPU mai si gresesti.
Nu trebuie să-mi ceri iertare
Doar te-am atenţionat să fii mai atent/ă pe viitor.
Ca ai **** cat o furnica si ca esti foarte mica si sa plimbi ursul ca nu incape in barlog
Ca ai **** cat o furnica si ca esti foarte mica si sa plimbi ursul ca nu incape in barlog
Sigur va spune:vede-ti fetito de treaba ta si lasa-ma, si apoi va rade...nu ii spune mai ale daca esti cu el in acelasi liceu. daca ii spui, va afla toata lumea, si vei avea parte de o umilinta totala.doar daca e vreun tocilar, dar si aia au ajuns sa aiba pretentii in ziua de azi, asa ca mai bine nu
cery întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: