Nu te mai gandi la el, nu il mai baga in seama. E clar ca o iubeste pe acea fata, pe tine nu te va iubi niciodata. Te foloseste, tu nu contezi pentru el, ea da conteaza de aceea e schimbat in preajma ei. Meriti sa fii iubita si tu.nu crezi? Asa ca renunta la acest baiat.
Dragutza fetita! Cu siguranta nu ai de cistigat in aceasta relatie.Lasa-l in pace. si atunci o sa vada ca era mai bine cu tine. Decit cu cea pe care o place si ii da refuz! Nu merita umilinta si sa suporti comportamentul sau!
Buna squmpo
Timpul te va ajuta! Cel mai bine e sa il ignori pe acel baiat cu toate ca il iubesti.Intr`o zi el isi va da seama ca te-a pierdut si va regreta! Crede`ma ca roata se intoarce oricat de patrata este.
Si eu am fost in aceeasi situatie. EI.nu chiar aceeasi, dar si mie imi placea de un baiat mai mare pe care efectiv nu il puteam uita.
Am incercat toate lucrurile posibile.si nu m-a ajutat nimic.
Lasa timpul sa treaca. E tot ce poti face.Si incearca sa fii optimista, pentru ca intr-o zi vei gasi persoana potrivita.
Sincer trec si eu printr-o situatie similara cu a ta, nu stiam ce sa fac sa ii atrag atentia dar acum mi-am dat seama ca nu e petre mine si'a batut joc de mine... Dar acum vreau sa il fac sa tina la mine si nu stiu cum, aveti voi vreo solutie?
Mi-as dori mult de tot ca intr-o zi roata sa se intorca si sa vina si el la mine rugandu-ma sa stau cu el! va rog din tot sufletul ajutati-ma cu un sfat! Id-ul meu este a_andreeutza dati add! Va astept! Va pup!:X:*
Fate ca nu iti pasa de el nu mai vb cu el, iar el te va dori ma mult mul mai mult>