| allynna17allynna a întrebat:

Vreau sa imi spuneti ce parere aveti: sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani, ne intelegem f bine,il iubesc si stiu ca ma iubeste, se intelege f bine cu toti din familia mea dar brusc a aparut o alta persoana in viata mea...un tip super dragut care mi-a propus sa ne intalnim, el are iubita si stie si de prietenul meu. Adica, nici el nu vrea sa afle prietena lui si nici eu.....si nu stiu ce sa fac? ma cam tenteaza pentru ca e frumii dar m-am gandit: chiar daca ne intalnim eu nu vreau sa ma despart de prietenul meu. Ce spuneti sa fac?

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Daca iti IUBESTI iubitul si baiatu asta are iubita. Fiecare sa-si vada de viata lui.
Daca e genul asta de baiat... NU te incurca cu el.
Daca ai fi iubita lui atunci ti-ar face la fel. Ti-ar place sa fi INSELATA?
normal ca nu. ce va simtii iubitul tau cand va afla?
ce parere va avea despre TINE?
vrei sa-l PIERZI din cauza unei aventuri?
asculta sfatul meu. nu sunt rea cu tine
vreau doar sa te impiedic de la a face cea mai mare prostie pe care candva am facut-o si eu si acum regret...

multi sunt ``frumi`` (frumosi) dar daca vei fugii dupa toti aia relatia voastra se va destrama.
Ai grija de tine si de el. Gandeste-te la ceea ce vrei sa faci pentru ca nu-i o joaca.
Dupa o relatie de 3 ani sa distrugi totul din cauza unui FRUMOS?
Cati ani aveti (tu si iubitul tau)? daca nu te superi

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se numeste inselatorie. Daca el te-ar fi inselat, asa cum faci tu, cum te-ai fi simtit? Cred ca il condamnai pe toate site-urile.Nu este bine ce faci.

| TheMotanel a răspuns:

Daca ar fi dupa mine, doar pentru simplu fapt ca te gandesti la asta, meriti sa ai o viata frumoasa dar, pe parcursul careia sa nu te iubeasca nimeni cu adevarat happy
Pune-te in pielea prietenului tau si apoi ia decizia.

| Dariusuu a răspuns:

Ignora-l.

Nu cred ca vrei sa iti pierzi iubitul pentru unul pe care nici nu il cunosti.

Pe bune acum.

Daca el e dragut? Prietenul tau cum e?

Daca chiar vrei sa te vezi cu el, desparte-te de el.

Numai bine.

| Tovarăşiemăligă a răspuns:

Daca iti plac relatiile pe la spate nu ai decit...ti-ar placea ca prietenul tau sa se intilnesca cu alta fara ca tu sa stii, nu e placut nu? gindeste cu inima si capul nu cu [site-urile de socializare]
mai ales cind ai 17 ani
ai grija ce si cum faci...:* )))

| pacoste a răspuns:

Sex.Ca se pare ca asta vrei!

| july00 a răspuns:

Sa nu te desparti de prietenul tau..pentru nu stiu cine, oricat de frumos e pe din afara, atat poate fi de rau pe dinauntru! Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

"ne intelegem f bine, il iubesc si stiu ca ma iubeste,"

"ma cam tenteaza pentru ca e frumii"

cele doua afirmatii ale tale nu fac decat sa dovedeasca superficialitatea ta. il iubesti de 3 ani, el te iubeste dar te tenteaza unul ca e mai frumos.

| NoLiesJustLove a răspuns:

Eu zic ca nu are rost sa dai cu piciorul la o relatie de 3 ani pentru o aventura. daca il iubesti cu adevarat pe prietenul tau nu te intalnesti cu ala. poate afla prietenul tau si o sa va despartiti ti-ar placea sa dai cu piciorul la 3 ani?

| lolylolypops a răspuns:

Daca il iubesti pe iubitul tau si nu vrei sa strici relatia frumoasa de 3 ani nu-i da atentie baiatului nou, chiar daca e frumos!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Asa iti trebuie daca te inhami la relatii lungi de 2, 3, 4 ani...cand esti adolescent relatiile ar trebui sa tina maxim 10 luni si PA! viata e asa frumoasa! sunt atatia tinerei frumosi, e pacat sa nu gusti din mai multetongue. cand mananci acelasi fel 3 ani, te cam saturi si vrei ceva nou, dai papucii si bucurate de viata ca apoi cand te mariti o ra regreti ca nu te-ai distratwinking

| allynna17allynna explică (pentru wolder):

Eu 18 el 24.

| wolder a răspuns (pentru allynna17allynna):

Mdaa... si intre mine si iubitul meu diferenta este de 6 ani.
Ai o relatie cu el de cand aveai 15 ani, iar el avea 21. In aceasta situatie am fost si eu cu iubi cand ne-am cunoscut.
Ma bucur ca si la voi diferenta de varsta nu a afectat relatia.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

STAI IN BANCA TA ai barbat de 3 ani

| allynna17allynna explică (pentru wolder):

L-am sunat pe respectiv si i.am spus ca nu se poate sa ne vedem. nu prea i-a pasatoh go on. Multumesc de sfaturi, nu puteam sa pierd un barbat care a luptat pentru mine, nu m-a lasat cand ai mei nu l-au acceptat si mi-a facut toate poftele la orice ora. Multumesc mult!

| wolder a răspuns (pentru allynna17allynna):

Ma bucur ca ai luat cea mai dreapta decizie din viata ta.
Ai vazut si tu ce fel de om era. Nu te merita, nici nu i-a pasat de tinebig grin
Imi pare foarte bine ca am putut sa te ajutbig grin
poti sa imi ceri sfaturi oricand, te astept.
Ai grija de minunea de barbat pe care il ai langa tinebig grin Se pare ca e un barbat specialbig grin Am si eu norocul sa am langa mine genul asta de tip.