Nu este o gluma, tipul chiar te place, daca si tu il placi nu il mai ignora astfel risti sa il pierzi
Corina nu risti, nu castigi.Incepe si tu sa „glumesti„ cu el asa cum consideri ca face. Raspunde-i oricarei capcane cu zambetul pe buze, incet incet o sa -ti dai seama daca se infiripa ceva mai serios sau daca totul ramane la etapa de amicitieUnele intrebari nu au nevoie de raspunsuri savante, ci de actiuni simple si rationale.
Din punctul meu de vedere e 50/50. Pare un pic imprevizibil. Ori e mort dupa tine, ori glumeste. Dar si asa comportamentul lui pare un pic ciudat din ce ai descris tu. Chestia cu "imbatisatul strans, inclusiv in fata colegilor" mie unul nu prea imi da incredere ca e foarte real. Nu stiu ce sa zic. Poate e el mai ciudat. E de inteles ca nu iti vine sa-l imbratisezi.
Nu stiu lui cam nu-i da incomoditati sa faca ceva in fata altora am observat dupa alte lucruri, dar iata cind vorbim el imi zice incet la ureche ..si multi i-si dau interesul despre ce noi vb chiar si prietena mea de grupa cu care ma impac cel mai bine, si eu si el, si cu asa chestii nu-mi dau seama ce se petrece imi este frica ca ma pot indragosti complet si sa ramin cu inima frinta...