| corinutsa03 a întrebat:

Vreau sa incep cu asta: ca incep sa ma indragostesc de colegul de grupa, de acum sunt al 3-lea an cu el la colegiu si ne stim foarte bine primul an am fost asa mai indepartati dar din anul 2 el a inceput sa fie cu mine altfel, dar tot atunci.el a avut niste relatii cu o prietena de-a mea din alta grupa dar el zicea la toti ca nu e nimic serios, si la sfirsitul anului 2 el asa prin glume zicea ca ma simpatizeaza una alta..si mereu ma imbratiseaza, de la inceput credeam ca nimic nu este si cam il ignoram, si acum incepind cu anul 3 el a inceput sa ma intrebe daca m-as fi intilnit cu el, si iata nu stiu ce sa cred vorbeste serios sau nu, si tot ma imbratiseaza (si asa nu un pic dar foarte strins incit ma face sa simt ceva) si o face mereu chiar si in fata colegilor, si cite un pic ma incep a indragosti, dar mie e frica sa nu fie o gluma si tot continuu sa-l ignor, si imi este frica si eu sa-l imbratisez (( de ce oare?

4 răspunsuri:
| December a răspuns:

Din punctul meu de vedere e 50/50. Pare un pic imprevizibil. Ori e mort dupa tine, ori glumeste. Dar si asa comportamentul lui pare un pic ciudat din ce ai descris tu. Chestia cu "imbatisatul strans, inclusiv in fata colegilor" mie unul nu prea imi da incredere ca e foarte real. Nu stiu ce sa zic. Poate e el mai ciudat. E de inteles ca nu iti vine sa-l imbratisezi.

| corinutsa03 explică (pentru December):

Nu stiu lui cam nu-i da incomoditati sa faca ceva in fata altora am observat dupa alte lucruri, dar iata cind vorbim el imi zice incet la ureche ..si multi i-si dau interesul despre ce noi vb chiar si prietena mea de grupa cu care ma impac cel mai bine, si eu si el, si cu asa chestii nu-mi dau seama ce se petrece imi este frica ca ma pot indragosti complet si sa ramin cu inima frinta...

| mona a răspuns:

Nu este o gluma, tipul chiar te place, daca si tu il placi nu il mai ignora astfel risti sa il pierzi

| Demonull a răspuns:

Corina nu risti, nu castigi.Incepe si tu sa „glumesti„ cu el asa cum consideri ca face. Raspunde-i oricarei capcane cu zambetul pe buze, incet incet o sa -ti dai seama daca se infiripa ceva mai serios sau daca totul ramane la etapa de amicitiehappyUnele intrebari nu au nevoie de raspunsuri savante, ci de actiuni simple si rationale.