Heey, haha stiu cum este sunt fata dar si eu m-am simtit asa cand m-am intalnit cu un baiat care acum e prietenul meu, du-te la ea in pauza sau cand o vezi si e singura sau daca e cu prierenele ia-o putin si spune-i ca vrei sa o intrebi ceva, sa nu ai emoti si daca ai ai sa vezi ca dupa se duc, intreab-o daca vrea sa iasa cu tine la o inghetata ceva si vb frumos cu ea, sa nu fi timid si sa nu-ti fie frica ca nu te mananca gandeste-te ca ai macar curaj sa intrebi si daca te refuza cea ce nu cred o sa iti gasesti tu alta fata! mult succes sper sa iti iasa sa iesi cu ea! te pup :*:*
Bună . Îți spun sincer că nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Pur și simplu du-te la ea, spune-i că vrei să vorbiți 2 secunde și spune-i că vrei să o inviți în oraș. Succes!
Buna!
Nu trebuie sa ai emotii ca pana la urma este si ea tot om.
Poti sa o suni si sa ii spui ca rei sa va intalniti in oras.
O zi buna!
Data viitoare scrie si intrebarea. Prima oara e mai greu. Totul are un inceput. Gandeste-te ca pierzi zile degeaba, zile in care ai putea sa iesi cu ea. Noroc.
Amice,daca nu-i poti spune in fata, iai putea spune printrun mesaj pe tel, sau pe mess.fbk.Altfel nu-mi dau seama...Dar eu asi spune sa te duci la ea cand este singura... Ceti poate face? Ce ai de pierdut? Doar nu tio lua capu.Bafta!
O cauti pe facebook, mess. Fi deschis, pune-i intrebari despre un subiect care stii ca ii place, si pur si simplu o intrebi daca ar vrea sa iasa cu tine. Nu o inviti la o intalnire ci pur si simplu la o iesire. Puteti merge la un suc, inghetata, tu ar trebui sa platesti si pentru ea, e un gest frumos. Si pur si simplu vorbiti, nu trebuie sa aduci de vorba "ralatia" voastra sau sentimente sau altceva. La sfarsit o conduci acasa, ii zici ca te-ai simtit bine, ca daca vrea si ea puteti sa mai repetati asta. Bafta