| BananaSuparata a întrebat:

Vreau sa invit o fata in oras. O cunosc de mult timp, am mai fost cu ea la mall, dar mai multi, intre prieteni. As vrea sa merg cu ea doar noi doi. Problema este, ca am foarte mari emotii, nu as avea destul tupeu. Chiar si acum cand ma gandesc sa ii zic asa ceva, mii se face frig si simt ceva in pieptlaughing

8 răspunsuri:
| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Heey, haha stiu cum este sunt fata dar si eu m-am simtit asa cand m-am intalnit cu un baiat care acum e prietenul meu, du-te la ea in pauza sau cand o vezi si e singura sau daca e cu prierenele ia-o putin si spune-i ca vrei sa o intrebi ceva, sa nu ai emoti si daca ai ai sa vezi ca dupa se duc, intreab-o daca vrea sa iasa cu tine la o inghetata ceva si vb frumos cu ea, sa nu fi timid si sa nu-ti fie frica ca nu te mananca gandeste-te ca ai macar curaj sa intrebi si daca te refuza cea ce nu cred o sa iti gasesti tu alta fata! mult succes sper sa iti iasa sa iesi cu ea! te pup :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Doamne feri!
Nu trebuie să ai emoţii, că doar nu te mănâncă fata!
Te duci pur şi simplu, fii bărbat, ce friguri!
Te pup!

| Justme01xD a răspuns:

Bună big grin. Îți spun sincer că nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Pur și simplu du-te la ea, spune-i că vrei să vorbiți 2 secunde și spune-i că vrei să o inviți în oraș. Succes!

| Xenya a răspuns:

Buna!
Nu trebuie sa ai emotii ca pana la urma este si ea tot om.
Poti sa o suni si sa ii spui ca rei sa va intalniti in oras.
O zi buna!

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Data viitoare scrie si intrebarea. Prima oara e mai greu. Totul are un inceput. Gandeste-te ca pierzi zile degeaba, zile in care ai putea sa iesi cu ea. Noroc.

| OchiiCaprui a răspuns:

Amice,daca nu-i poti spune in fata, iai putea spune printrun mesaj pe tel, sau pe mess.fbk.Altfel nu-mi dau seama...Dar eu asi spune sa te duci la ea cand este singura... Ceti poate face? Ce ai de pierdut? Doar nu tio lua capu.Bafta!

| LifeEndsWithADream a răspuns:

O cauti pe facebook, mess. Fi deschis, pune-i intrebari despre un subiect care stii ca ii place, si pur si simplu o intrebi daca ar vrea sa iasa cu tine. Nu o inviti la o intalnire ci pur si simplu la o iesire. Puteti merge la un suc, inghetata, tu ar trebui sa platesti si pentru ea, e un gest frumos. Si pur si simplu vorbiti, nu trebuie sa aduci de vorba "ralatia" voastra sau sentimente sau altceva. La sfarsit o conduci acasa, ii zici ca te-ai simtit bine, ca daca vrea si ea puteti sa mai repetati asta. Bafta big grin

| LifeEndsWithADream a răspuns (pentru LifeEndsWithADream):

"relatia" laughing