Pai poate ca asa este el mai dragastos cu toate fetele. Si eu ma pun in bratele multor fete. Imi pare rau daca te dezamagesc dar oricum nimeni nu poate sti mai bine ca el. Daca tu chiar il placi de ce nu ai zici si asa aflii si ce gandeste el si dupa aia poti sa ne spui si noua.Te pup.
Sincera sa fiu nu prea parea un tip din asta care sa se dea la toate fetele era mai mult cu baietii, cu grupul, nu era genul de care spui tu .Si parca mi-ar veni nu stiu cum sa-i zic asa ceva, adica pe mess nu prea ma baga in seama si sincer ii dau dreptate ca poate n-o sa ne mai vedem niciodata dar totusi as fi vrut sa stiu daca i-a placut de mine sa stiu daca am sanse vara viitoare, tocmai din pricina faptului ca nu prea vorbim pe mess am apelat la voi sa ma ajutati sa inteleg ce e in mintea unui baiat
Si de ce n-ai avea sanse, esti femeie, esti dotata de la Dumnezeu cu cele mai bune tehnici de innebunit barbatii, nu ar trebui sa te desconsideri, aproape toate fetele pe care le cunosc sunt asa(umbla cu nasu pe sus) dar nici prea ignoranta sau fitoasa nu trebuie sa fii.
Buna. Poate i-a placut de tine si a venit la tine sa dea semne ca te place. Tu ce ai facut atunci? Ai vorbit cu el? I-ai aratat (subtil) ca il placi? Daca i-ai arat ca esti total neinteresata de el, logic ca a plecat. Parerea mea e ca da, i-a placut de tine dar s-a saturat sa astepte semne ca l-ai place.
Deci tu crezi ca astea ar fi fost semne cum ca m-ar fi placut? Pai eu zic ca i-am cam dat adica din moment ce l-am lasat sa se lase pe mine cand statea acolo pe banca bineinteles ca el s-a pus in dreptul meu dar initiativa a fost a mea, i-am pus mainile pe umeri ceva de genul:Hai sa-ti fac un masaj si l-am tot lasat sa se lase pe spate, sa se sprijine de abdomenul meu si eu cred ca i-a placut din moment ce s-a ofticat ca a trebuit sa plece de acolo sa se puna altul -pacat ca faza asta a fost chiar la sfarsit in ultima zi si dupa cum spuneam pe mess am vorbit doar atunci la o zi parca dupa tabara si de atunci nimic
Pai aici ai cam avea nevoie de gandirea unui baiat, lor sa le ceri parerea, fiindca ei gandesc altfel decat noi fetele.Parerea mea e ca i-a cam placut si de tine dar i-a placut si de aia, pe mess de ce nu mai vorbiti? poate stabiliti ceva pentru vara viitoare