anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati sa interpretez o chestie.Acum vreo 2 saptamaini am fost intr-o tabara, acolo am fost impartiti intr-un fel de grupe si am nimerit cu un anumit baiat, bun si am impresia ca i-a cam placut de mine.Adica aproape mereu cand lucram pe grupe se punea langa mine,cand aveam activitati sportive ma alegea in echipa cu el,iar odata cand statea pe banca si eu in spatele lui i-am zis sa se lase pe spate insa cum trebuia sa stea toata echipa, cineva i-a zis sa mearga mai incolo iar el s-a cam revoltat si a zis:Si sa se lase x,, nu?(adica se sa lase pe spate adica sa se sprijine de abdomenul meu laughing).Bun si chestia pe care vreau s-o interpretez e urmatoarea:Eram pe hol si stateam pe niste saltele impreuna cu inca 2 (baiat si fata care erau impreuna) si vine el de afara de la pingpong si merge in camera sa vada daca e libera baia pentru a face dus, nu era libera si a venit inapoi pe hol si s-a pus langa mine (mentionez ca mai erau baieti in camera, putea sa stea cu ei) si cand s-a eliberat a mers sa faca dus, dupa ce a iesit de dus a venit iar langa mine si cum eram intinsa pe saltea s-a pus cumva in asa fel incat sa imi pun capul la el in poala (mai erau cei 2 porumbei pe salteaua alaturata) si stateam asa toti 4 si povesteam pana cand baiatul celalalt i-a zis ca nu stiu ce fete joaca carti cu care jucau ei de obicei si atunci s-a ridicat si a mers la ele.Ce inseamna asta, ca m-a lasat pe mine pentru un amarat de joc de carti, oare chiar i-a placut de mine s-au mi-am inchipuit eu numai?laughing-Mentionez ca in grupul ala era o fata mai mare decat el cu vreo 2 ani si care avea prieten dar prietenul ei nu era acolo(nu era curva fata, chiar decenta si de treaba) cu fata asta a urcat pe munte iar la coborare el a coborat cu ea insa a ajuns mai repede decat ea la un loc unde ne oprisem toti ca sa ne odihnim si eu deja eram acolo si a venit si s-a pus direct langa mine insa cand a coborat si ea parca s-a indepartat putinthinking Ce ziceti de asta? I-a placut de mine, poate i-a placut de aia.....nu stiu cum sa interpretez faza de pe hol cu plecatul la jocul de carti.(baiatul e din alta localitate,cred ca ne vom vedea si la anul in tabara, am id-ul de mess dar nu prea vorbim adica cam deloc, am vorbit putin dupa tabar si m-a intrebat daca vin si la anul si i-am zis da)

Răspuns Câştigător
| Numero1 a răspuns:

Pai poate ca asa este el mai dragastos cu toate fetele. Si eu ma pun in bratele multor fete. Imi pare rau daca te dezamagesc dar oricum nimeni nu poate sti mai bine ca el. Daca tu chiar il placi de ce nu ai zici si asa aflii si ce gandeste el si dupa aia poti sa ne spui si noua.Te pup.

6 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Buna. Poate i-a placut de tine si a venit la tine sa dea semne ca te place. Tu ce ai facut atunci? Ai vorbit cu el? I-ai aratat (subtil) ca il placi? Daca i-ai arat ca esti total neinteresata de el, logic ca a plecat. Parerea mea e ca da, i-a placut de tine dar s-a saturat sa astepte semne ca l-ai place.

| bruuu a răspuns:

Pai aici ai cam avea nevoie de gandirea unui baiat, lor sa le ceri parerea, fiindca ei gandesc altfel decat noi fetele.Parerea mea e ca i-a cam placut si de tine dar i-a placut si de aia, pe mess de ce nu mai vorbiti? poate stabiliti ceva pentru vara viitoaresmug

| akadeaa a răspuns (pentru FoarteLetargic):

Deci tu crezi ca astea ar fi fost semne cum ca m-ar fi placut?thinking Pai eu zic ca i-am cam dat adica din moment ce l-am lasat sa se lase pe mine cand statea acolo pe banca bineinteles ca el s-a pus in dreptul meu dar initiativa a fost a mea, i-am pus mainile pe umeri ceva de genul:Hai sa-ti fac un masaj si l-am tot lasat sa se lase pe spate, sa se sprijine de abdomenul meu si eu cred ca i-a placut din moment ce s-a ofticat ca a trebuit sa plece de acolo sa se puna altul laughing-pacat ca faza asta a fost chiar la sfarsit in ultima zi si dupa cum spuneam pe mess am vorbit doar atunci la o zi parca dupa tabara si de atunci nimicsad

| akadeaa a răspuns (pentru Numero1):

Sincera sa fiu nu prea parea un tip din asta care sa se dea la toate fetele era mai mult cu baietii, cu grupul, nu era genul de care spui tu tongue.Si parca mi-ar veni nu stiu cum sa-i zic asa ceva, adica pe mess nu prea ma baga in seamalaughing si sincer ii dau dreptate ca poate n-o sa ne mai vedem niciodata dar totusi as fi vrut sa stiu daca i-a placut de mine sa stiu daca am sanse vara viitoarelaughing, tocmai din pricina faptului ca nu prea vorbim pe mess am apelat la voi sa ma ajutati sa inteleg ce e in mintea unui baiat laughing

| Numero1 a răspuns (pentru akadeaa):

Si de ce n-ai avea sanse, esti femeie, esti dotata de la Dumnezeu cu cele mai bune tehnici de innebunit barbatii, nu ar trebui sa te desconsideri, aproape toate fetele pe care le cunosc sunt asa(umbla cu nasu pe sus) dar nici prea ignoranta sau fitoasa nu trebuie sa fii.

| akadeaa a răspuns (pentru Numero1):

Ai dreptate, nu stiu ce i-a venit pe moment de eram asa nesigura thinking, in orice caz daca ne mai vedem si vara viitoare cred ca stiu ce am de facut :p
Multumesc!