| Mysteryguy069 a întrebat:

Vreau sa ma despart de iubita mea si nu stiu cum.Raspunde foarte greu la mesaje si ma lasa in seen si cred ca vorbeste cu altcineva. Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In seen tu m-ai lăsat, de mine ai uitat
De altul tu ai dat, totul între noi s-a terminat
Ti-ai găsit pe altul, dar ai uitat când am rupt patul
Răspunzi cu un delay atât de greu, ca ma i-a somnul instantaneu
Ramai cu pliculetul tău, mi-e nu îmi va fi dor de suflețelul tău
Decât sa o ardem asa, mai bine ne spunem pa!

12 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

îi spui Adevarul

| LazyBeast a răspuns:

Fii barbat adevarat si zii ca din banii pe care i-ai fi "investit "pentru ea i-ai bagat la aparate/crypto

| RazvanPuiu a răspuns:

De acord cu LazyBeast, fraierii ***, smecherii cumpara maimutica nft

| Rux04 a răspuns:

Bună. Eu i-aș spune pur și simplu motivul și că ar fi bine s-o luați pe drumuri separate.

| RAY a răspuns:

Numai vb cu ea cățeluș, nu fii disperat după fete, fii indiferent, o fata sa te iubească e un basm, fii serios

| FredericChopin a răspuns:

Deci te tuci frumos la ea si ii zici noi doi suntem incopatibili cercurile noastre (vie care viata de om presupune un cerc cand el se incheie se inchieie si viata)nu se pot uni sau apeleze la varianta bosul de cartier ii zici asa auzi fa vrei sa te zic lui tactu ca te-ai f*utut/ai facut sex cu mine?(de aici orice ii spui ea nu va mai zice nimic sau chiar daca va zice ii va fi FRICA bafta

| sofisis a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt dar...ea s-a cam despartit deja de tine happy asteapta doar sa te prinzi si tu

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

S-a despartit ea de tine

| Mysteryguy069 explică (pentru FredericChopin):

Asa i-am zis

| FredericChopin a răspuns (pentru Mysteryguy069):

Cum? La care varianta ai apelat pana la urma nu de alta dar is curios (fiindca la mine a mers cu varianta "bosului de cartier " si vrea sa stiu daca la toate fetele merge aceiasi varianta multumesc mult

| ywar a răspuns:

Te lasa cu seen, ia-o in alta directie.
Pe vremea mea se scriau scrisori, se trimiteau la sute de kilometri distanta.