| Dl.Inginer a întrebat:

Vreau sa ma insor? Ce ma sfatuiti sa fac?! Credeti ca mai exista fete serioase care sa-si doreasca un singur barbat pentru intreaga viata?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

E bine sa-ti doresti sa te insoribig grin, imi place ca privesti relatiile in perspectiva casatoriei, dar toate la timpul lor.Nu te grabi, e un pas foarte important(cel putin pentru mine), si pana la urma trebuie sa-ti gasesti o partenera cu care crezi ca ai putea convietui, de fapt fara decare n-ai putea trai.imi place o zicala:"Nu te casatori cu persoana cu care crezi ca ai putea trai, ci casatoreste-te cu persoana fara de care n-ai putea trai!happyTrebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa fiti in prealabil prieteni foarte buni, si asta se va reflecta in casnicie-daca va merge bine, sau nu, sa existe incredere reciproca, sinceritate, onestitate, transparenta, multa dragoste, intelegere si puterea sa invingeti orice obstacol. Observa din umbra fetele, testeaza-le, analizeaza-le comportamentul in preajma prietenilor, a familiei, uita-te sa aiba ceva in capsor' nu doar un ambalaj frumos impachetat.Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, exista fete care isi doresc un barbat, doar al lor, pentru intreaga viata cu care vor sa aiba copii si sa imbatraneasca impreuna.Sunt destule fete cu principii si care pastreaza aceste valori vii in inima lor.

87 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai exista.Trebuie doar sa le gasestiwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te faci cand o fata chiar este cuminte si sincera si nu are part de un baiat care sa o pretuiasca mult pentru.acest lucru.Culmea vorbesc k un baiat pe nume Robert. Tu ce parere ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai exista de mult asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dl.Inginer...uita-te mai bine in jurul tau..si o sa vezi ca exista tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul meu e ca nu sunt sanse toate sunt cu gandul la bani averi masini sa arati ca un fotomodel...toate sunt niste prefecute e gata de lumea asta iti zic eu...mai bine singur pe veci decat sa-ti iei pacoste pe cap...streesss frate da-le in p.masii de femei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca mai sunt fete serioase care isi doresc o relatie si o familie si isi doresc si un singur barbat.bye.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se merita. traiesteti viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai sunt asa fete care sar dori numai un singur barbat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca baietii nu mai cauta astfel de fete, caci sunt "demodate". Daca ai vrea sa cunosti o fata, care doreste sa aiba o familie, mi-ar placea sa te cunosc. Da-mi un semn. Oana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cam grabesti si s-ar putea sa gresesti. Ai rabdare sa apara persoana potrivita. Cand ai sa o gasesti iti vei da seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca egzista eu de egzemplu am fost cuminte si sunt cat de curat o sa am si un bebelusi cred ca exista fete cuminti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur, dar crezi ca mai sunt barbati care vora doar o femeie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt fete serioase?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa ma marit cu tine am 27 ani 1. 74 bruneta cum facem sa luam legatura iubi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ca exista eu asa cred.Eu mereu mi-am dorit relati serioase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei mai exista si fete serioase eu una sunt cu acelasi baiat de 11 ani si singurul de 6 ani suntem casatoriti si mai avem si un copil de 4. Deci eu cred ca exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sigur ca da, sunt fete serioase in romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa ma insor am 1. 75 inaltime brunet ochi albastri vreau o relatie serioasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa ma insor ca vine sfirsitul lumi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt de acord ma cheama alina am 22 de ani si sunt din
bacau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu nu mi-am gasit nici o persoanapentru casatorie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da frate singurul lucru du-te in alta tara si cautati o fata europeana ca aia sigur nu e pe interes si nu te insala eu unu asa am facut si imi merge fff bine bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da faci bine dar dupa 35 ani nu te lega

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai exista din pacate, banii interes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e dar sunt greu de gasit daca vrei cu adevarat sa te insori stai cu persoana macar 5 luni dar sa nu stai deloc sa ai faci teste zi de zi ora de ora minut cu minut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau o sugestie...in Romania femeile sunt de proasta calitate, mai bine cautati in Anglia o fata deosebita, casatoreste-te cu ea si ramai acolo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si pentru tine numai ele au pretenti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne intilim la ora 22 la panciu la cronici la parca
da
te:*
te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred sa exista