E bine sa-ti doresti sa te insori, imi place ca privesti relatiile in perspectiva casatoriei, dar toate la timpul lor.Nu te grabi, e un pas foarte important(cel putin pentru mine), si pana la urma trebuie sa-ti gasesti o partenera cu care crezi ca ai putea convietui, de fapt fara decare n-ai putea trai.imi place o zicala:"Nu te casatori cu persoana cu care crezi ca ai putea trai, ci casatoreste-te cu persoana fara de care n-ai putea trai!Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa fiti in prealabil prieteni foarte buni, si asta se va reflecta in casnicie-daca va merge bine, sau nu, sa existe incredere reciproca, sinceritate, onestitate, transparenta, multa dragoste, intelegere si puterea sa invingeti orice obstacol. Observa din umbra fetele, testeaza-le, analizeaza-le comportamentul in preajma prietenilor, a familiei, uita-te sa aiba ceva in capsor' nu doar un ambalaj frumos impachetat.Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, exista fete care isi doresc un barbat, doar al lor, pentru intreaga viata cu care vor sa aiba copii si sa imbatraneasca impreuna.Sunt destule fete cu principii si care pastreaza aceste valori vii in inima lor.
Buna, mi se pare atat de dragut ceea ce spui tu avand in vedere faptul ca si eu m-am gandit de multe ori la asta. Eu cred ca sufletul meu pereche m-ar face sa fiu cu adevarat puternica si mi-ar placea mult sa te cunosc mai bine si sa vorbim. Cred ca avem multe lucruri in comun si multe dezamagiri de impartasit. Id-ul meu este jolie_onix. Da-mi un add cand poti te pup:*
Eu am fost insurat, cam 2ani, a fost o perioada SUPER, pana cand m-a inselat cu instructorul de la scoala de soferi
Dupa care m-am indragostit de o fata maritata... care a divortat, si cand am crezut ca mi-am gasit si eu jumatatea, am aflat ca m-a inselat cu fostul sot... asa de dragul vremurilor din trecut
Nu doresc nimanui viata mea. EU NU CRED CA MAI EXISTA FETE SERIOASE. Te vor insela cu prima ocazie, mai ales daca esti un tip bland si bun.
Dumnezeu sa-ti ajute sa iei cea mai inteleapta decizie.
frate, sincer sa fiu ma face sa rad situatia in care suntem! si eu am ajuns sa pun pe google 'vreau sa ma insor' si uite unde am ajuns! e ok sa vad ca mai sunt baieti ca-lumea si macar nu sunt singurul care a luat-o peste bot de la viata! macar eu am o scuza -am 204cm si e ceva mai greu dar, mai cautam! dupa tot horoscopul si urarile de an nou s-ar putea sa gasim ceea ce cautam...cred am 29 de ani si sincer sa fiu cu toata scoala si toti banii nu gasesc ceea ce caut id: sunseeker1981
Buna,intamplator am intrat si am vazut intrebarea ta care sincer m-a surprins,pari un baiat extrem de inteligent,politicos cu principii sanatose,raspunsurile tale sunt uimitoare,insa de ce ai apelat la internet, crezi ca vei gasi ceva sincer, serios prin acest mod? Sincer ma bucur ca mai exista, baieti ca tine care isi doresc din tot sufletul o familie si sunt 100% de acord cu ceea ce scrie Anna.Eu cred ca fara 3 lucruri de baza SINCERITATE, RESPECT, INCREDERE iubirea este nula.Iti urez succes sa iti gasesti persoana potrivita dar pe mes se fac multe,ai mare grija iar tu cred ca meriti ceva mai bun SINCER,apoi fetele din ziua de azi sunt invatate sa ceara insa sa nu dea nimic in schimb,sa fie intretinute fiindca munca este ffffff grea iar ele se bazeaza pe aspectul fizic insa tu incearca sa cauti in interior acolo se gaseste adevarata comoara CREDEMA,incearca sa iti gasesti pe cineva care sa stie, sa aprecieze adevaratele tale valori, nu te lasa invaluit, inaucit de una frumoasa la exterior iar in interior nimic ca te vei face de ras, dar la viceversa vei gasi adevarata fericire.Mult noroc.
Si eu cred ca mai exista fete serioase care sa fie devotate, insa nu stiu exact unde se ascund ...sunt cam greu de gasit, insa cred ca toate se intampla la timpul potrivit
@good_girl_gone_bad multumesc pentru precizarea ta...incepusem sa cred ca trebuie sa cobor mult din pretentiile legate de aspectul fizic
Sa stii d la mine ca da, dar nu stiim noi cum sa le gasim, sa gasim femeile care vor un om pentru intreaga lui viata. Cauta mai intens si poate incearca sa t schimbi si vei reusi.
eugabieu întreabă: