Te duci sa iti faca operatie, insa intai trebuie sa faci tratament cu hormoni si totusi vei ramane cu niste caracteristici masculine la aspect. Nu recomand asa ceva, plus te intreb, de ce vrei sa fi fata? Stiu ca e greu azi sa fi baiat, insa sunt deschis la o discutie daca ai nevoie de ajutor.
Nu stiu cat e serios.Mi-a scris si mie in privat versiunea mai lunga a povestii, insa dupa ce i-am raspuns n-a mai zis nimic.
Deci o intrebare demna de seria "INTREBARI STUPIDE DE PE TPU" a lui Zappy?
Eu cand am mai,, prezis,, ca si acest site v-a deveni rau-famat / v-a decadea ca si Tik-Tok-ul, am fost blocat de unii. Ce sa raspundem noi la astfel de intrebari-capcana?
E de înțeles că emoțiile pe care le simți sunt complicate, însă soluția, în opinia mea, este simplă - fii ce îți dorești să fii.
Uite, într-adevăr, biologic ești băiat iar asta nu se poate schimba, e ceva cu care va trebui să te împaci. În schimb, genul este un concept social abstract, iar orice concept social poate fi schimbat oricând de cine l-a construit, adică oamenii. Persoana ta te privește doar pe tine, și nici măcar nu e nevoie să te pui într-o categorie bine definită. Poti adopta orice comportament ori aspect pe care societatea îl vede drept "feminin" și incorpora în personalitatea ta.
Să înveți să nu-ți dorești lucruri ar putea fi benefic dpdv material, însă să-ți cenzurezi persoana nu va fi niciodată benefic pe termen lung. Nu te oprește nimeni și nimic din a fi fată. Social, nu biologic. Desparte-te de regrete și focusează-te pe a crea lucruri cu orice ai la îndemână.
"Vreau sa marturisesc ceva, poate asa voi gasi o rezolvare. "
Te înșeli, nu vei găsi. Nu aici. Poate nici în orice altă parte.
"Simt ca as fi foarte fericită si ca m-as simti foarte bine sa fiu fată."
Te înșeli din nou. Ai găsi alte motive pentru nefericire.
Si totusi, cum ar fi fost daca mama natura ar fi decis ca eu sa fiu fata? Si mi-as dori sa aflu, de curiozitate, de ce mama natura a decis ca eu sa fiu baiat?