Bună.
Când mergi la petreceri și toți sunt zâmbitori, la toți cedezi?
Așa o respecți pe prietena ta?
Stai cu ea deschis de vorbă.
Pa, pa.
Cel mai bine ar fi sa-i spui tu ei. Si cat esti de smechera, poate gasesti o cale sa o intorci in favoarea ta. Spune-i ca el a inceput cu avansurile, si tu te-ai facut ca ii cedezi ca sa vezi cat de departe merge. Daca tot o dai pe varianta asta, si oricum, dat fiind ca "toti barbatii porc este", atunci nu numai ca o sa iesi bine, dar poate o sa-ti si multumeasca pentru ca i-ai deschis ochii.
Daca intelegi cu adevarat valoarea prieteniei spune-i prieteni tale ca te-ai sarutat cu ala poate ii da papucii sau nu dar e decizia ei nu a ta, altfel poate in timp tipul o va pune cu altele si o sa iti vezi prietena suferind aiurea.
Situatie complicata! Unica solutie este sa nu te desparti de tipul cu care esti de 2 saptamani. Eu nu stiu cum s-a simtit el mai ales ca e baiat si baietilor nu le place sa aiba coarne puse. De ce naibii te-ai sarutat cu ala? Si eu am 16 si nu pot sa imi imaginez asa ceva. Cere i scuze prietenului tau, fa i o prajitura, alinta l, fa i ceva! Alta solutie din cate ai spus tu mai sus nu exista. Sau poate daca l-ai convinge pe tipul cu care te ai sarutat sa ii spuna prietenei tale si iubitului tau ca el te a sarutat si nu a fost vina ta? ee. era alcoolul de vina.
Buna.
Pai. te despartu de individ, ii spui prietenei ca baiatul iti facea avansuri si ca el te-a sarutat. Ii spui fetei ca ai vrut sa stie asta ca sa vada cine e e cel pe care il place.
Bafta.
Pai foarte simplu. Fara rusine te duci la prietena ta si ii spui ce s-a intamplat si zici ca ala a inceput sa iti faca avansuri si toate astea.O sa inteleaga daca iti este prietena cu adevarat.Credema!
Ba nu o sa inteleaga. Pentru ca si huhaha daca i-ar fi fost prietena, nu s-ar fi pupat cu ala.
Ar trebui sa joci pe nevinovata. Daca te paraseste, ii spui prietenei tale ca ai jucat un pic de teatru ca sa il faci gelos pe gagiul ala al tau, te mai juri putin, te revolti ca ti s-au adus astfel de acuzatii si gata
Daca simti nevoia de sinceritate (si da, sincer.e cea mai buna, dar dificila cale) mergi si-i spui ca ai pacatuit Dar la varsta voastra (presupun ca sunteti mai mici.) chestiile astea uneori par asa o tragedie ca s-ar putea sa iasa cu scantei.
Asteapta sa vezi ce se intampla, dar purtandu-te complet natural
liliana77any întreabă: