| Gamer2015 a întrebat:

Vreau sa salut pe toata lumea prezenta pe TPU, eu sunt Alex, am 18 ani,sunt din Bucuresti, inaltimea mea este de 1, 67, corp normal si solid in constructie, par saten inchis cret. De ceva vreme dupa o relatie de 2 ani jumate cu o fata la care am tinut foarte mult, am decis sa pun capat deoarece nu am putut sa mai suport gelozia ei daca voiam sa ies cu cativa prieteni/prietene, nu am mai suportat sa ma loveasca si eu sa inghit sau sa fiu jignit.Actual cu aceasta persoana sunt nevoit sa mai ma vad fata in fata in clasa pana dupa bac.
De 6 luni mi-a placut de o fata pe care o consider si cea mai buna prietena,aceasta fiindu-mi alaturi si in cele mai grele clipe. Dupa mai multe incercari ea a spus ca iubeste pe altcineva si vrea sa ramanem doar prieteni buni.
Sunt genul de om foarte timid, retras si nu socializez cu persoanele unde nu sunt sigur ca voi fi eu insumi in siguranta fapt pentru care nu ma arunc sa abordez persoanele straine de pe Facebook, de exemplu.
Sunt genul de om care pretuieste o persoana si isi da viata pentru ea si doresc pe calea acestei comunitati sa incerc sa-mi gasesc si eu ragazul de a incepe o relatie cu o fata care sa-mi semene.Nu sunt genul care adora fitele, sau care urmareste o relatie sexuala.Eu vreau sa gasesc acea persoana caruia sa-i pese de mine,iar sentimentul de iubire dupa o perioada de comunicare sa inceapa a fi prezent.
Inca odata,caut sa pot purta discutii cu o persoana care sa imi semene, sa ii prind increderea si sa incercam a aduce in jurul nostru sentimentul de iubire reciproca.
Multumesc si astept raspunsuri aici, poate legam si prietenii.

10 răspunsuri:
| Anonimplaygirlls a răspuns:

Buna

| vocea a răspuns:

Salut, imi pare bine de cunostiinta, pari o persoana de treaba care stie ce vrea, sper sa gasesti o fata potrivita, daca vrei cunosc cateva singure.

| Gamer2015 explică (pentru vocea):

Buna,depinde.Eu am nevoie de timp si socializare, nu ma mai arunc cu capul inainte sa sufar cum am suferit pana acum. Daca vrei imi poti da add pe Facebook Alex Alexandru

| Gamer2015 explică (pentru Anonimplaygirlls):

Buna

| Gamer2015 explică:

Felicitari laughing

| Gamer2015 explică:

Cine vrea sa vorbim add pe Facebook Alex Alexandru

| deeeaqq a răspuns:

Să ştii că drujba face minuni, foloseşte-o

| Gamer2015 explică (pentru deeeaqq):

Foloseste-o tu, eu am alte treburi mai bunewinking

| deeeaqq a răspuns (pentru Gamer2015):

Îţi dai seama că răspunsul era pentru ăla care şi-a blocat jucăria în cutia de bere, nu?

| Xelon a răspuns (pentru deeeaqq):

Iti dai seama ca nu s-a prins, nu? laughing