Saruta-l! Un baiat chiar ramane placut surprins cand o fata face ea pasul asta(mai ales daca l-ai mai sarutat si a acceptat)Te pup!
Chestia e ca am fost impreuna si ne-am despartit si de aceea imi este frica..sigur e ok sa incerc sa-l mai sarut odata?
DA! Cu siguranta daca a acceptat si te place o sa ramana placut surprins dupa cum am spus si mai sus.Astept sa ne spui sau sa-mi dai un mesaj privat cu ce ai facut si cum au decurs lucrurile.Te pup!
Dar nu cred ca ma mai place
Dacă pe tine te-ar săruta o persoană pe care nu o placi, cum crezi că te-ai simţi?
Eu zic s-o laşi baltă. Iar dacă te mai place, se va apropia singur de tine.
Eu zic sa-ti pui capusorul pe invatat la varsta asta.
Nu sti ca acesti copii de la varsta ta nu fac ce faci tu? Plus, cum ar fi sa te sarute o persoana pe care nu o placi?
Pa, pa.
Oh doamne cum sa te refuze? poate numa la acel lucru vizeaza dar este timid orce baiat vrea un sarut de la fata care o iubeste... si daca ati mai avut unul eee alta poveste acum l-ai aprins! Sigur nu o sa te respinga credema.Succes!
Mhh... am postat primul raspuns inainte sa mai comentezi tu deci asa e mai greu daca nu te mai place nu stiu daca e potrivit dar daca macar putin te mai place nu ar trebui sa fie greu dar nu o fa incet ca in filme ar putea sa te respinga fiindca ii este frica fa-o rapid si dupa fa o fata surpinsa sau ceva s-ar putea sa functioneze !
AlexEjmecheru întreabă: