Saruta-l! Un baiat chiar ramane placut surprins cand o fata face ea pasul asta(mai ales daca l-ai mai sarutat si a acceptat)Te pup!
Chestia e ca am fost impreuna si ne-am despartit si de aceea imi este frica..sigur e ok sa incerc sa-l mai sarut odata?
DA! Cu siguranta daca a acceptat si te place o sa ramana placut surprins dupa cum am spus si mai sus.Astept sa ne spui sau sa-mi dai un mesaj privat cu ce ai facut si cum au decurs lucrurile.Te pup!
Dacă pe tine te-ar săruta o persoană pe care nu o placi, cum crezi că te-ai simţi?
Eu zic s-o laşi baltă. Iar dacă te mai place, se va apropia singur de tine.
Oh doamne cum sa te refuze? poate numa la acel lucru vizeaza dar este timid orce baiat vrea un sarut de la fata care o iubeste... si daca ati mai avut unul eee alta poveste acum l-ai aprins! Sigur nu o sa te respinga credema.Succes!
Eu zic sa-ti pui capusorul pe invatat la varsta asta.
Nu sti ca acesti copii de la varsta ta nu fac ce faci tu? Plus, cum ar fi sa te sarute o persoana pe care nu o placi?
Pa, pa.
Mhh... am postat primul raspuns inainte sa mai comentezi tu deci asa e mai greu daca nu te mai place nu stiu daca e potrivit dar daca macar putin te mai place nu ar trebui sa fie greu dar nu o fa incet ca in filme ar putea sa te respinga fiindca ii este frica fa-o rapid si dupa fa o fata surpinsa sau ceva s-ar putea sa functioneze !
AlexEjmecheru întreabă: