Nu te masturbezi prea des.Asta depinde de tine, cat de des iti cere corpul sa faci acest lucru.Lichidul acela (din cate stiu eu)nu are nimic rau ca iese.De obicei se zice ca o fata se umezeste atunci cand este foarte excitata; asta insemnand ca ii iese un lichid... E absolut normal sa te maturbezi.Nu cred ca iti faci nici un rau corpului facand-o
Sper ca te ajuta raspunsul meu...pwpe
Este normal si cam toate adolescentele fac asta. De altfel ritmul (de doua ori pe saptamana) este si el normal.
Poti s stay linistita, nu este nici un perikol si nu te dezvirginezi daca faci lukrul acesta, iar lichidul acela este ca te exciti si cand te exciti incepi sa te umezesti.stay fara griji, important este s t simti uh bine
Nu nu este prea des poti face asta ori de cate ori simti nevoia, nu are nici cea mai mica legatura cu dezvirginarea acel lichid sau secretie mai bine zis aceasta apare datorita excitarii, o sa ai un prieten fericit ca te umezesti atat de tare
Consiliere personala PM sau YM
@sellyyy: dezvirginarea se produce in interior prin ruperea himenului adica contact. sexual, prin atingerea clitorisului iti provoci acea excitatie placere pe care ai descoperit o prin mangaiere, atingere ceea ce nu este nimic rau si grav nu ti fa nici un fel de probleme. este ceva cat se poate de normal atat timp cat nu exagerezi si nu vei ajunge sa inlocuiesti atat fizic cat si psihic orgasmul cu masturbarea in viitor cand vei incepe raporturile sexuale
HappynewCenusa întreabă: