Eu inca aveam masinute la 14 ani. ce se schimba vremurile astea..de la an la an. tu ce ai in pantaloni nu se poate numi penis. e. puta. intelegi mai puta?
)))) ce dur o sunat asta sa-mi bag picioru
Funda?!)
Crede-ma ca ti-as da din suflet funda aia
doar ca nu eu am pus intrebarea asta tampita )
Cum tampita?! e pe bune! e purul adevar!
Nu tuuu
zicam ca intrebarea baiatului de 14 ani e tampita
raspunsu tau e GENIAL
capis?
Nu ne intelegem! am inteles ca intrebarea pustiului e tampita! am zis ca nu e tampita ci e purul adevar! frate, am 24 de ani, si sper din tot sufletul ca ai mei sa nu ajunga ca dracii astia cu hormonii ca un pepsi abia desfacut
Vezi ca ne putem intelege!
no stai tu linsitit ca nu sar hormonii tai ca mici pe gratar deoarece ai sustinatori aici care te sustin si nu te lasa sa te prabusesti ca pustiul de 14 ani
Hai DNSK ole oleeeeeee
) vorbeam de copii mei)) ma rog..viitorii) eu m-am exprimat gresit, recunosc! esti cel mai tare sa mor eu! ti-am dat like
Multumesc
dar sunt fata deci sunt cea mai tare nu cel mai tare bine?
Fuc.da' eu de unde sa stiu? nick-ul tau nu spune asta! plecaciuni si imi cer scuze.
Hai ca esti super tare
respect
Sigur esti fata? ai un limbaj tare..de cartier! asculti rap! f bine! bine may, o seara frumoasa sa ai! saru'mana
Da, chiar sunt fata
mersi mult o seara placuta si tie
si baiatu cu intrebarea ti-am facut la raspunsuri macar o funda ne puteai da si tu la amandoi
Dupa ce l-am ametit aici, mai vrei si funda! clar esti fata glumesc.
Nu înțeleg de ce toți vreți să fi-ți in pas cu moda.
Lasă-i pe ei să-și distruga copilăria, să nu faci vreo prostie.
Ai probleme ( cu psihicul tau). Daca tu ai considerat ca esti ''destul de barbat'', nu ai nicio problema ( bine-ar fi sa nu ma fi inselat).
Probleme nu are, dar virginitatea este un HAR UNIC dat de Bunul Dumnezeu. Dacă simti ca esti pregatit si ai gasit PERSOANA POTRIVITĂ, atunci fă-o, dar trebuie sa o faci din dragoste, nu din "plăcere" sau din gandul ca acest fapt te face mai superior.
Nu va suparati, dar am vazut la foarte mulți "puștani" că sexul aduce superioritate si oferă posibilitatea de a rade de celălalt care este mai precaut și virgin. De exemplu: "fraiere eu o fac in fiecare seara cu gagicămea și tu o freci singur."
Dacă la tine este vorba de asta si doar acesta este motivul pentru care vrei să faci sex, sa fii superior, atunci scuza-mă dar nu ești normal.
Sexul, mai ales primul contact trebuie sa fie bazat pe feeling, sentimente, atracție, dragoste și incredere, nu pe orgoliu si bărzăuni.
Buna...
depinde ce probleme.
daca nu te protejezi poti lua vreo boala, sau o poti lasa insarcinata pe fata.
ai grija:*.
Pt tine nu va fi o problema desi nu e indicat sa faci sex pana la 20 ani in ambele sexuri dar ea va avea probleme psihice!
Oricum mai bine ramaneti doar la faza de saruturi(daca ai o priestena si vrei sa faci cu ea)eca e cel mai bine pentru amandoi!
Baftaaa!
Nu pateste nimic, doar ca nu e indicat deoarece tu nu esti bine dezvoltat tine-ti hormonii in frau
Da. problema e ca pentru a'ti incepe viata sexuala trebuie sa fi atat pregatit fizic cat si PSIHIC! Tu nu esti pregatit psihic pentru asa ceva. Plus ca sexul nu e o joaca. Se cheama,, a face dragoste'' nu? Dar la varsta asta nu poti iubi o persoana asa de mult incat sa te atasezi si sa fi pregatit sa o intelegi si ea pe tine. Copilas, nici nu sti ce inseamna sexul asa ca intoarcete la scoala si la teme!
anonim_4396 întreabă: