De unde ai scos-o si pe asta?
Fac haz de necaz din orice lucru intamplat si vazut de mine.Am imaginatie bogata, pacat ca nu se cauta o meserie de genu
Ce ai tu se numeste plagiat , da oricum e misto faza
De la ce plagiat?! Unde mai exista expresia asta?!
Mi-a venit in cap pur si simplu si am scris-o...nu e luata de undeva
Eu una nu as fi deloc impresionata de asa-zisele "replici de agatat" mi se par de prost gust. Daca iti place de o fata invit-o in oras, dai un cadou sau dai niste flori.replicile folosite de baieti sunt jalnice. Faze de genul "imi dai numarul tau de telefon ca l-am pierdut pe al meu" sau "arati ca viitoarea mea prietena" ma fac sa ma tavalesc pe jos de ras...)))
Am auzit o multime de "formule", unele, dragute, care iti rapesc un zambet, poate, altele...ce sa mai vorbim, iti vine sa-i dai o palma.Dar sa fim realisti, nici ei nu cred ca prind la toate(mai sunt si care "pun botul" ca sa ramanem in "tema"), dar daca ar sta ca mutii i-am mai observa? Poate ca au si ei nevoie de atentia cuiva si "se baga-n sema" singuri. Daca este de zambit, zambeste(pe ascuns) si treci mai departe
Nu ştiu, mie textele de agăţat mi se par penibile, nici nu le-aş folosi şi nici nu aş băga în seamă pe cineva care le foloseşte.
De ce ar vrea cineva sa foloseasca "replici" pentru agatat? te simti neincrezator ca fara ele nu ai sanse?
Nu stiu poate pentru a te amuza )
Ciudat mod de a te amuza
Raduuuuuu întreabă:
alinutzacodruta întreabă:
anonim_4396 întreabă: