Eu am o relatie la distanta deja de 2 ani (in luna mai) si distanta e mult mai mare, dar daca sa fiu sincera e greu, trebuie multa incredere, sustinere din ambele parti, certurile trebuie evitate ca sa nu apara dezamagiri. Daca va simpatizati reciproc si considerati ca veti putea avea o astfel de relatie, atunci de ce sa nu incerci? Eu iti doresc mult succes, nu uita de comunicare si respectul fata de ea.
Decat deloc si pana iti gasesti ceva loco, poate ca e bine, dar ma gandesc ca, pana ajungi la ea sa o pupi, iti trece pofta!
Sunt foarte grele relatiile la distanta, sunt foarte putine cupluri care trec peste acest obstacol. Trebuie sa fie o relatie foarte stransa ca sa reziste, cu vizite dese. Distanta ori va apropie mai mult ori se termina totul. Gandeste-te doar la momentele cand vrei sa o tii in brate, sa o saruti, sa va plimbati, sa o tii de mana, etc. Va trebui sa te multumesti doar cu telefonul, internetul, poze, sau cu amintirile voastre. Din proprie experienta iti pot spune ca nu este usor deloc. Si toti 4 veti fi fericiti
Tu esti singurul care poate hotari daca merita,sa stii.
Daca fata iti place foarte mult si simti ca ea ar putea fi ideala pentru tine,se intelege ca merita,dar asta numai tu poti stii.
Relatiile la distanta sunt un mare chin, insa, ar trebui sa fii constient ca vei trai alimentandu-ti visele proprii cu cuvinte scrise pe un ecran, nu cu atingerea si caldura mainii si-a buzelor dragi.
Daca rezisti, continua.
Intrebarea e cat veti mai fi departe? te vei intoarce inapoi in curind sau va veni ea la tine? relatiile de la distanta sunt un chin, si cam nu dureaza, dar nici relatii nu pot fi numite, in o relatie trebuie apropiere, nu fizic ma refer doar, in caz ca ai nevoie sa plangi pe umar, sa ii zici ceva, sa o auzi, sa o saruti? ce faci? de asta nu prea merg asa relatii.
eu am fost in japonia 40 de zile, cu serviciul, fost un training, am crezut ca innebunesc dupa 2saptamini fara iubita mea, imi venea sa las tot si sa revin, dar am rezista, vorbind cu ea prin skype. eu stiam ca ma intorc si asta ma tinea in tonus iar in schimb la tine situatia e alta. e distanta ce va fi impediment cat pentru tine atat si pentru ea
Ia-m dat funda sophiei111, pentru ca asta asteptam un raspuns de la cineva care are o astfel de relatie
Asa nu se merita..deja dupa o saptamana ia-m si dat papucii e greu cu relatiile de la distanta m-am convins
liliana77any întreabă: