| Axel22 a întrebat:

Vreau sa vb cu o fata, cum sa o fac? O pot chema dintre prietenele ei sau cand o prind singura? Vreau s-o chem la un suc in oras si vreau sa accepte, cand o sa ne intalnim in oras (daca accepta, da doamne) ce subiecte sa discutam? Pentru inceput m-am gandit sa ne cunoastem mai bine sa vedem ce avem in comun, iar apoi ce sa mai vorbim, cum sa ne distram pentru inceput ca rasul ar fi ceva bun la o intalnire, ce sa-i zic ca sa vrea sa se joace asa, ca si cum s-ar bate laughing

Vreau s-o fac sa ii placa de mine dar cum sa fac sa se simta si protejata in acelasi timp, ce sa fac? Ca nu vreau sa se duca ea la aia mai mari ca sa se simta mai protejata, ce sa fac? Deci cum sa ne distram la prima intalnire dar si cum sa o fac sa se simta si protejata?

8 răspunsuri:
| Alinutza200 a răspuns:

Eu fiind fata o sa iti zic ce mi-ar placea mie la o intalnire, deci pentru inceput nu fa glume ea nu o sa stie ce sa zica la ele si o sa se simta ciudat! apoi incearca sa faci sa se destinda incepe prin a o intreba ceva despre ea de ex: ce ii place ei sa faca dar DAR nu vb doar despre ea vb putin si despre tine ca sa te cunoasca si ea, poate ea nu are curajul sa te intrebe, nu incerca sa faci manevre cu ea sa incerci sa o saruti de pe la prima intalnire ea o sa creada ca esti prea indraznet si nu e dragut sa creada asat pentru ca mai tarziu poate se va gadi ca vrei maiiii mut de la ea. si ca sa o inviti eu zic sa incerci sa te bagi in vorba cu ea sa o saluti sa ii zambesti si tot asa eu am zis ce mi-ar pacea si ce nu mie ca fata dar acum fiecare e direfit eu zic sa incerci e o optiune si asta dect sa vrei dar sa nu o faci bafta mare!

| Axel22 explică (pentru Alinutza200):

Da dar dupa ce o destind un pic ca sa devenim mai buni prieteni, ce sa fac? Ca sa ne distram si sa nu vorbim doar de un lucru ore intregi ca devine plictisitor si o sa ne simtim de parca tinem doliu cuiva. Cum sa mai destind atmosfera, ca as vrea sa stau mai mult cu ea nu doar 1h ca in 1 h ne cunoastem ceva mai vorbim, dar cum sa o fac sa rada ca cu glume nu prea vreau si nici sa barfesc nu vreau.

| gabriela2201 a răspuns (pentru Axel22):

Sunt mandra de tine ca prinzi curaj; sper sa revii sa povestesti ca ai si fost la intalnire; poti sa faci si glume, sa destinzi atmosfera, SA ZAMBESTI, glume despre fete/baieti, blonde/brunete (ceva opus culorii ei de par), intamplari haioase de-ale tale cu amicii tai, ce alte lucruri haioase iti mai aduci aminte, sport, filme, hobby-uri, pasiuni, distractii, etc. Poti sa-i zici si ca vrei sa-i spui ceva secret, la ureche, o iei de mana sau ii pui mana pe umar si-i soptesti ceva-adaptezi in functie de moment si conversatie, si daca nu-ti impinge mana/da vreo palma, poti sa-ti lasi mana sa alunece pe spatele ei, sa para natural; dar glumele si atitudinea deschisa si relaxata sunt cele mai importante.

| Danysan a răspuns (pentru Axel22):

Total gresit -nu e ok cum abordezi situatia-Trebuie sa faci Dirty -Talk si Kino -Vrei sa ajungi prieten cu ea? Nu e nimic anormal sa incerci sa o saruti din prima -daca in prealabil i-ai spus ca iti place de ea. Daca te respinge sti ce parere are despre tine si gatalaughing.

| Danysan a răspuns:

La prima intalnire nu prea e ok sa exagerezi cu glume si faze care dupa tine sunt ok dar pe ea o plictisesc laughing. Daca dai de o fata serioasa ce te faci? Tu nu ai cum sa o faci sa se simta Protejata de la prima intalnire -asta o sa inteleaga ea pe parcurs daca o sa fie cu tine happy. Trebuie sa ai demonstrezi ca poti sa o protejezi si dureaza.Dar poate sa nu aiba nevoie de protectia ta daca e vreo sportiva la carate laughing.

| gabriela2201 a răspuns (pentru Danysan):

Danysan, lasa baiatul ca-i tai tot elanul si curajul cu fata serioasa si karatista; abia il dam pe brazda.

| Danysan a răspuns (pentru gabriela2201):

Ideea e ca la prima intalnire nu are rost sa te prostesti laughing.Nu cred ca iti place un baiat care la prima intalnire face pe cocosu -mie mi se pare patetic laughing.

| Alinutza200 a răspuns:

Pai eu una as vrea mai de graba ceva un fel de joculet nu stiu gandeste-te la ceva, ceva dragut eu zic sa te interesezi ce anume ii place ei, fara sa stie si atunci cand vrei sa o inviti sa incepi sa ii vb despre acest lucru si incetul cu incetul ea o sa fie ineresat de ce spui si atunci cand ii vei pune intreabrea ea sigur va vrea sa vina cu tine sa vb mai multe (eu asa as vrea si asa cred)