Mama, m-ai zapacit Nu conteaza daca nu este nici o sansa, creeaz-o tu! Lupta pentru "voi" daca tii la el! Dar gandeste-te ca baiatul acesta se joaca cu tine! Un prim sfat ar fi sa lupti si sa faci in asa fel incat el sa se indragosteasca de tine. Toate fetele au cava cu care fac baietii "sa inebuneasca" Dar daca vezi ca tot ce faci e degeaba lasa-te. el va realiza ce pierde si rolurile se vor schimba! parerea mea... succes
Sunt in aceeasi situatie ca si tine si nici eu nu stiu ce sa fac. ba mai mult, el e cu alta si e plecat in afara. ne mai vorbim, cateodata imi da sperante ca s-ar intoarce la mine dar cateodata imi rupe inima cu unele vorbe.
Acum sa trecem la tine. daca te simti in stare sa lupti si sa ai putere supraumana sa treci si peste un oarecare esec. măi, daca te-ai fi vrut, nu ti-ar fi spus? sau asteapta de la tine sa ii zici "hai sa ne impacam". Totusi ar trebuit sa il lasi pe el sa faca primul pas si schimba-ti si tu un pic comportamentul. fii sexy si rea si poate o sa il atragi cumva