| dolly20 a întrebat:

Vreau si eu niste pareri, iubitul meu a fost inainte sa fie cu mine cu pr mea cateva luni, dupa care ne-am comb si am fost impreuna 10 luni si i-a trm mesaj cand s-a imbatat de revelion ca o iubeste ei, noi fiind certati, dar nu a mai cautat-o dupa si dupa ce a aflat mi-a spun ca nu e asa ca pe mine ma iubeste nu pe ea si sincer il cred pentru ca mereu mi-a dem ca ma iubeste si si dupa cearta asta felul cum s-a comportat nu imi pun pb ca o iubeste pe ea, doar ca ma simt ciudat ca e prietena mea, voi ce ati face, l-ati ierta? vreau sa stiu cum ar trebui sa procedeze o persoana cu caracter, pentru ca inima imi spune ceva si mintea altceva.

Răspuns Câştigător
| NoisyDream a răspuns:

Ar trebui sa il ierti, daca il iubesti iar el ti-a demonstrat ca si el te iubeste pe tine si nu pe prietena ta, pana la urma, are o mica scuza, era beat, erati certati dar ai putea sa ai o discutie cu el si sa ii spui ce ai de spus sa isi dea seama ca nu e ok ce a facut, va inteege si daca te iubeste, nu se va mai repeta. Multa bafta si iarta-l happy

5 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Nu prea ai de ales! Daca nu-l ierti il pierzi. Daca-l ierti, poate-l(o) mai prinzi o data!
Bine este sa uiti!

| neutrino a răspuns:

Multi baieti spun adevarul la betie. Tu il poti ierta pentru sinceritatea lui, dar istoria se va repeta curand.

| dolly20 explică (pentru neutrino):

Pai la betie cand ne certam pe mine ma suna si imi spune ca ma iubeste cu ea s-a intamplat o singura data, deci ce sa inteleg?

| sofisis a răspuns:

De la revelion pana acum a trecut o gramada. Din moment ce atunci ai trecut peste, indicat e ca de data asta sa uiti.
E aiurea sa taxezi la 1-2 luni dupa o greseala.

| ElenaDanielaE a răspuns:

Adevarul se spune la betie happy!