Mai..nu exista o varsta la care e bine sau nu sa-ti incepi viata sexuala.Ideea e ca trebuie sa simti ca iti doresti asta, ca esti pregatita fizic si psihic.Dar, evident, in nici un caz la 11-12 ani, cum le-am auzit pe uneleLa varsta pe care o ai, deja tine de tine daca esti pregatita si iti doresti si ti-ai gasit persoana..the 1st Eu zic ca e foarte bine ca ai atins varsta asta, virgina fiindIn zilele noastre este ceva rar intalnit! Iti doresc bafta si ai grija de tine
E bine ca te-ai abtinut pana acum si nu este nimic de ras in asta. Din punct de vedere fiziologic, in mod normal esti pregatita sa-ti incepi viata sexuala dupa varsta de 18 ani.
Totusi, asta nu inseamna ca pac, cum ai facut 18 ani gata, ti-o tragi cu cine apuci .
Nu, pur si simplu, este bine sa-ti incepi viata sexuala atunci cand te simti tu pregatita si nu doar din pura curiozitate sau datorita faptului ca ar rade lumea de tine ca ai fi virgina. Nu-i nimic rusino in asta!
Si inca ceva : ar fi bine sa-ti incepi viata sexuala cu o persoana cu care crezi intr-adevar ca se merita, prima experienta nu se va uita niciodata asa ca de ce nu sa fie ceva placut, totusi?
Sper ca te-am lamurit, o seara faina iti doresc!
Mersi de sfaturi...din ce am inteles,,, fac asta cand simt.....la moment nu am prieten si chiar nu-mi sta in cap sa fac asta cu oricine.
Bun bun, foarte bine! Te apreciez, pe cuvant! Sunt fata, am si eu doar 21 de ani ..dar..sunt dezamagita de generatia noastra, iar cand dau peste o fata ca tine, parca mai imi creste inima :X Si da, faci cand simti! Cu cine simti (Multumesc pentru fundita:*sper ca te-am putut ajuta, sincer ).Pup.
Pentru tine sigur nu e rau, dar pentru amicii tai sigur este. Daca mai poti rezista, amana evenimentul si vei vedea ca atunci cand esti pregatita si vei gasi persoana care sa-ti merite trofeul, o vei face fara sa mai intrebi pe nimeni, pentru ca nu vei mai avea timp.
Salut,
E bine, e rau, numai tu stii.
Nu exista un standard, o varsta, la care pac! Trebuie sa faci sex.
Tine de tine, de ce decizi tu, de persoana potrivita etc.
Da, e cel mai ciudat lucru pe care l-am auzit! Nu stii si tu ca toata lumea face la 5 ani? Pffff!
Voi ganditi inainte de a pune intrebarile? Da! Logic ca e normal!
Bună!
Este foarte BINE că eşti virgină la vârsta asta!
E preferabil să-ţi începi viaţa sexuală DUPĂ 18 ani şi să fi foarte informată.
Toate cele bune.
Da este bine... daca n-a fost din intamplare, daca ti-as spune ca la 18 ani si 4 zile esti gata, pregatita, "coapt" pentru un nou inceput in tainele amorului, suna a ironie, nu? in realitate ..depinde de starea si pregatirea psihica a ta, nu exita un ceas care sa-ti sune, sa te anunte ca ...este 13.02. 2014 e timpul sa faci sex!
Buna.
In ziua de azi varsta nu mai are limite si nici nu mai reprezinta un impediment, sunt fete care isi incep viata sexuala si la 13 ani!
Daca ai 17 ani si esti virgina nu pot sa zic ca e nici bine dar nici rau, parerile sunt impartite.
O sa afli cat de bine e cand o sa ai primul partener(asta depinde de el)
Daca iti incepi viata sexuala cand vrei tu si nu cand vor altii, e super ok.
O zi cat mai faina!
E rau de tot. Trebuia sa faci de la 12. O sa ramai singura toata viata
Atunci cand o sa te simti tu confortabil cu ideea de a face sex atunci este momentul cel mai bun... poate sa fie la 15-17-20-50 ani este corpul tau si tu esti cea mai in masura sa iei aceasta decizie!
Bună!
Este bine să faci acest pas important cu cap,responsabil,doar atunci când eşti cu adevărat pregătită,nu obligată de către cineva, nu la constrângere, ameninţare etc.
Este bine cel puţin s-o faci atunci când eşti suficient de informată ce implică viaţa sexuală cu bune, dar şi cu rele, s-o faci cu cineva de care ţi-e drag.
După majorat încolo.
Te pup!
La 17 ani ar trebui sa stii singura ca acest lucrul il faci cand te simti pregatit si merita.Pentru un baiat acest lucru este foarte pretios.
Ai grija ce faci si cu cine.
"Cine greseste, plateste"
Numai bine!
E bine ca ai reusit sa te pastrezi virgina pana la 17 ani si daca ai asteptat asa,, mult,, mai poti astepta macar un an, depinde cand crezi tu ca esti pregatita sa iti incepi viata sexuala
A fi virgina la 17 ani este un lucru normal. Nu inteleg de unde moda asta tampita de a intreba daca e bine sau rau sa fi virgina la o varsta asa mica.
Daniel_8032 întreabă: