Buna Sweety. pai cand un baiat te place se cam vede clar! pe ca esti merei in crntrul atentiei lui. plus ca atunci cand esti cu o prietena sau ceva. ai putea sa vezi daca se comporta mai frumos cu tine sau cu ea. oricum. un baiat nu stie sa-si ascunda sentimentele si asta ne face pe noi fetele sa ne dam seama repede. cred ca mai bine te intrebi pe tine. daca te place? si ai sa-ti dai seama. oricum. daca vrei ai putea sa te imprietenesti bine cu sora sau cea mai buna prietena a lui in roce caz o fata care sta mereu pe langa el si. sa o rogi sa se intereseze daca te place sper ca te-am ajutat.
Te palce baiatul care iti spoone ca estifrumoasa! Te place baiatul care observa la tine detaliile care nici macar cele mai bune prietene nu le-a observat! te place baitul care nu are vurajul sa-ti spuna ce simte in fata! Si te palce baiatul care stie culoarea ta preferata! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
E mereu langa fata respectiva, ii zambeste mereu, o ajuta la orice, ii ia apararea chiar daca nu are dreptate doar ca sa isi dea seama fata ca el o protejeaza, face gesturi mici cum ar fi sa.i atinga mana, sa stea doar pe scaunul de langa ea, sa o imbratiseze sau sa ii dea pupici pe obraz etc...
Se uita mereu in ochii ei.Se baga foarte des in seama.Si nu ti-ar recunoaste in veci ca te place doar daca ii zici si tu ca-l placi