| Lorentzos a întrebat:

Vreau un sfat de la tuturor!
Am facut dragoste cu prietena mea fara prezervativ prima oara.
Am facut-o cu ea decat cateva secunde maxim 1 min si jumate si nu am ejaculat desigur! ne-am oprit ca imi era frica sa nu se intample ceva ce nu trebuie.

12 răspunsuri:
| Pysyqtza2012 a răspuns:

Bine ai facut ce te-ai oprit, puteai sa o lasi insarcinata daca ejaculai in ea....pentru mai multa siguranta folositi prezervativ...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie cat de excitat erai, poata sa ramana insarcinata si fara sa ejaculez in ea deoarece elimini sperma ( cate putina ) si pana sa ejaculezi, alta data mare atentie

| IulianDBI a răspuns:

Of... copii din ziua de azi, daca tot incepi ceva de ce nu o faci cu prezerrvativ sau iti dai drumu afara si continui dupa?! Ce e asa greu sa te controlezi, eu nu va inteleg sincer, eu prezervativul il folosesc doar pentru fete necunoscute, dar in cele in care am incredere nu am voie de asa ceva, cand iti vine sa iti dai drumu pur si simplu o tragi afara, iti dai drumu, te stergi si continui, a 2-a oara iti dai drumu mult mai greu ca prima data. Dar o chestie, care e intrebarea?! Ce vrei sa aflii, tu ai povestit ca te-ai culcat cu prietena ta, atat.

| Lorentzos explică (pentru IulianDBI):

Intrebarea este daca exista posibilitatea sa ramana insarcintata

| caterinasmile a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/lichidul-pre-ejaculator
Foarte bine ai facut ca te'ai oprit! Sper sa-ti foloseasca linkul de mai sus!

| neutrino a răspuns:

Ne-ai descris un fapt. Care-i intrebarea?

| IulianDBI a răspuns (pentru Lorentzos):

Daca nu ti-ai dat drumu in ea sau in juru vaginului nu

Răspuns utilizator avertizat
| dragos9234 a răspuns:

Poti sta linistit, daca nu ai ejaculat nu ai lasat-o insarcinata dar data viitoare folositi prezervativ.

| balintviorel a răspuns:

Nu e nevoie ca sa ejaculezi in ea ca sa ramana gravida.in timpul actului sexual exista scurgeri de sparma si este nevoie doar de o mica particula ca sa ramana insarcinata.acum depinde de noroc pot zice asa.

| Încrucişătorul a răspuns:

Sa stii ca e bine sa cumpere niste pastile si sa le ia chiar acum.
Penisul inca "scoate" niste lichide in timpul actului si e indeajuns sa fie definitoriu.

| LittleB124 a răspuns (pentru IulianDBI):

Chiar ca bine ai zis happy