Alexandra,nu te casatori cu un om pe care nu-l iubesti,vei ajunge sa-l urasti,pe el,pe tine,toata viata voastra,tot!
Intri ca o victima intr-o casnicie care nu e o joaca de copii.
O casnicie inseamna sa gatesti,sa speli,sa faci curat,sa-ti vezi de serviciul tau,sa fii acasa zambitoare cand el vine injurand obosit de la serviciu,sa fii femeia lui seara de seara cu bucurie chiar,sa imparti putinul la doi, sa accepti compromisuri domestice pe care alta data le-ai fi refuzat vehement, oh si multe altele.Nimic din toate astea nu le poti suporta fara dragoste,risti sa transformi o casnicie in hotel pentru doi straini.
Daca mai vine si un copil,care nu are NICI O VINA,va trebui sa te sacrifici complet si un copil il ai pentru toata viata!
Incerci sa te minti cat mai convingator,in sinea ta te simti chiar o mica eroina,ti-ai ascultat ratiunea,bravo, nu?
Timp in care suferi ca un caine pentru Marius.N-o sa-l uiti, crede-ma.Va fi mereu refugiul mintii si sufletului tau.Vei sta langa Sorin si te vei intreba cum ar fi fost sa fi fost langa Marius!
Pana cand,ceea ce refuzi acum,va deveni telul tau,vei dori atat de mult sa te desparti de Sorin ca nimic altceva nu va mai avea importanta! Nici Sorin,nici principiile tale,nici ratiunea ta, nimic, o sa simti ca te sufoci daca mai traiesti pana si o secunda langa el!
Te minti singura si te minti convingator.Alegi siguranta calduta a zilei de maine,lipsita de dragoste si culoare,in locul unui viitor incert langa omul iubit.
Nu faci bine.
O sa-l ranesti pe Sorin,zici?
Dar,oare n-o sa-l ranesti zilnic,hranindu-l cu o falsa iubire,cu un zambet adresat altuia,cu o mangaiere straina?
Esti libera,tanara si frumoasa.
Aduna-te si gandeste.
Fa-ti curat in viata.
Iubeste-te pe tine, in primul rand, si fa-ti favoarea sa-ti oferi ceea ce vrei cu adevarat!
Nu mai trai in minciuna.
Si nu fa un pas atat de decisiv cum e casatoria, cu un barbat pe care nu il iubesti.
Sper sa iti fie bine.De tine depinde!
Buna Alexandra, treci printr'o pasa foarte grea a vietii tale, Sorin si Marius
Sorin te iubeste, si iti oferta totul, dar uneori va certati. -dragoste fara certuri nu exista, dragostea este fericirea dar si tristetea.
Marius - un tip de care crezi tu ca te'ai indragostit...
Deci sa incep... in primul rand ma doare sufletul doar cand ma pun in locul lui Sorin...
Normal, ca exista certuri.etc doar momente frumoase cu Marius, nu el are grija de tine, Sorin o face. Orice relatie e doar frumoasa la inceput...trebuia sa stii asta. dar cu Sorin ati trecut 1 an prin bine si prin rau impreuna!
Nu gandii asa, ca daca esti cu unu sau cu altul poate merge sau poate nu merge apoi plangi dupa varianta pe care nu ai aleso, pot sa mearga abele relatii sau pot sa se termine la fel ambele, adu'ti aminte de vorbele mele...
Nu putem decide de cine ne indragostim. dar putem controla asta, iar tu l'ai lasat pe Marius, sa intre in inima ta, in golul care era. pot spune ca esti chiar sadica. prin faptul ca dupa un an, si cu gandul la o viata impreuna.tu il iubesti pe Sorin doar ca pe un amic...chestia asta ma doare si pe mine, care sunt o persoana straina, gandeste'te ce impact ar avea asupra lui. da stiu te'ai gandit deja de asta ai facut alegerea asta.
Intr'o relatie trecem prin probleme, financiare.etc in cazul tau emotionale. trebuie sa lupti daca vrei sa mergi mai departe.
Imi pare rau, poate ti'as putea da mai multe sfaturi dar ma orbeste ura care creste in mine din niste vechi amintiri de ale mele. Ai facut o alegere matura, dar tine minte asta. oamenii maturi nu iau intodeauna cele mai bune decizii. Pentru ca "daca dragoste nu e nimic nu e" Incearca sa il iubesti pe Sorin, "nu exista nu pot doar nu gasesc nici un rost" Succes, te rog sa imi spui prin privat cum merg lucruriille.
Apropo. mi'au dat lacrimiile cand am citit prin ce ai trecut. asa e viata bate filmul