Cel care te-a pupat si cu cel care a facut poza sunt complici si au pus la cale planul asta, probabil au vrut sa te desparta de prietenul tau care normal ca s a suparat cand a vazut poza, la fel te suparai si tu daca vedea-i o pozau el pupandu-se cu alta, eu cred ca te va ierta pana la urma
Convinge-l pe tipul care te-a sarutat fortat sa ii spuna prietenului tau ca te-a luat prin surprindere si ca a fost vina lui, daca nu, explica-i prietenului tau cat de mult il iubesti si ca treaba nu a stat chiar asa si ca o sa faci tot posibilul sa-i dovedesti, numai sa te ierte si sa treaca peste, spune-i cat de mult il iubesti si ca vreti sa va impacati! Poate acel tip a facut-o intentionat ca sa te faca sa te desparti de iubitul tau!
Lasăl cam 2 zile pînă o să se linișteas-că
și apoi spune-i ce s-a întîmplat cu adevărat
eu am pățit-o exact la fel m-am înervat nu am vorbit cu ea 2 zile și apoi mi-a spus ce s-a întîmplat și am iertat-o tare ușor
Timpul le va rezolva pe toate. plus ca roata e rotunda si cei doi complici vor fii la un moment dat la mana ta!
Pentru 14 ani, minti frumos. Tu nu ai vrut, baiatul te-a sarutat si altul te-a fotografiat. Culmea este ca mai ai pretentia ca prietenul tau sa te creada.
Cred ca prietenul tau ar trebui sa-i ceara personal o explicatie colegului.Nu ma refer la o infruntare violenta, ci pur si simplu pt.clarificarea lucrurilor.Tu ar trebui sa vorbesti cu fiecare in parte, iar prietenului tau sa-i spui ca daca nu te crede, sa-i intrebe pe ceilalti doi.