Rachid....pant3ran3agra...fata intra pe site sa ne ceara sfatul si voi sariti repede pa ea ca vreti id`uri?Daca vreti id`uri va dau eu
ps:id`uri de baieti
Cred ca ar trebui sa-i arati putina indiferenta din partea ta. sa vezi daca apare un interes mai mare fata de tine. sau vreo schimbare
Lol primi 2 care ati raspuns va credeti la matrimoniale?
Faza e ca DACA o stai cu el dar sa nu profite de tine si sa ii fi o victima sau alta pe lista in pat ...
Poate ar trebui sa incerci metoda "ingnorantei".Fi indiferenta cu el ceva timp si daca el te va cauta si va insista sa vorbeasca cu tine, inseamna ca a avut intentii serioase, daca te va "uita", atunci lasa-l ca nu merita atentia ta.Doar sunt atatia baieti pe lumea asta ce naiba Doar nu o fi el singurul
Inca daca ii "bad boy" arata-i ca si tu esti o "bad girl". asteapta intitiativa din parea lui, pentru ca cu asa baietei e cam greu, pot sa-ti distruga sufletelul, si apoi sa plingi...in perna. Bucura-te de ceea ce ai, timpul totul va arata.va trebui sa fii cu el, vei fi, ai si tu pretul tau, si nu te da la capul tuturor.
De unde esti fata draga? hai ca iti dau eu atentie... da-mi id-ul tau daca vrei!
Plateste`i cu aceeasi moneda.nu`i da mesaje cateva zile.si incearca sa stai mai mult pe langa el.sa vezi ce ii place. ce nu. poate aveti lucruri in comun.si o sa zica ''wow si mie imi plac chestiile astea:O.Esti chiar super'' ceva de genu
poate o sa mearga:*
bafta
take care:*