| Sisko2k a întrebat:

Ziceti-mi TPU cum a fost primul vostru sarut? ati fost impreuna cu o fata mai mare decat voi ( ca eu am 11 si ea 13 ) sunt un pic timid dar vreau sa va intreb pe voi ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| fashiongirl97 a răspuns:

Eu sunt fata am 15 acum, primul sarut a fost la 13 parca era de vrsta mea.pai trebuie sa fii relaxat tottul va decurge de la sine, incepi sa o iei in brate, apoi o saruti. e simplu, probabil ca o sa ti se para scarbos la inceput dar dupa aia o sa inceapa sa iti placalaughing) succes!:*

3 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 10 ani intr-un parc... a fost minunat parca visam. Cat pentru tine iesiti intr-o seara in oras sa va plimbati si cand ajungeti intr-un parc sau undeva unde nu va vede nimeni oprestete uitate in ochii ei si sarut-owinking multa bafta

| Sisko2k explică (pentru fashiongirl97):

Ce scarbos ma ca asta o iubesc pe bune as vrea chiar si cu ea in pat rolling on the floor

| fashiongirl97 a răspuns (pentru Sisko2k):

Bai copile ai 11 ani laughing) si cam ce vrei sa faci in pat cu ea, sa iti zica o poveste sau ce?rolling on the floor))). Te asigur eu ca mai mult de atat nu puteti as faceti la 11 si respectiv 13 anilaughing))))