1. Nu-mi vine să cred.Ai povestit totul foarte palpitant.
2.Era vară.Era august, chiar. stăteam în pat și mă gândeam la momentele drăguțe pe care pe trăisem cu tipul pe care-l plăceam.Adică,am dansat impreuna,am râs împreună,ne-am jucat împreună, ne-am plictisit împreună.Au fost multe momente foarte frumoase între noi doi, și niciodată nu am fost cu el.Îmi era prea frică să discutăm pe tema "ce se întâmplă între noi doi", și pur și simplu am evitat de fiecare data.Și acum mă gândesc că dacă aveam curajul să spun un cuvânt despre asta totul mergea de la sine.Mă gândesc mereu la el de atunci, dar nu mai pot da timpul înapoi. Oare am fost îndrăgostită?
Poate exagerezi(macar un pic, sa recunoastem!)in unele privinte.Nu o cunosti decat de pe net. Poate ea are alte idei de viata decat ale tale.
In afara de asta, trebuia sa,, bati fierul cat e cald''. Foarte curajos si cavaleresc din partea ta sa fii sincer cu ea si sa ii spui sentimentele.
Ea trebuia sa fie cinstita cu tine si sa-ti spuna NU daca acesta era raspunsul.Mai du-te la ea odata si intreab-o.
S-ar putea ca daca te-a uitat in atata timp si nu ti-a dat nici un raspuns, raspunsul sa fie nu.
Cred ca cel mai bine ar fi sa faci cumva sa ajunga aceasta pacina de TUP la ea, odata ce o va citi poate isi va da seama ce simpti pentru ea!
Inteleg cea ce simnti, dar gandeste-te si tu totusi exagerezi, nu stii chiar totul despre ea.Incerca sa o cunosti mai bine, si poate ea nu ti-a dat raspunsul in tot acest timp, crezand ca nu te mai intereseaza raspunsul ei.Atunci cand asteptai raspunsul ei,trebuia sa mai vorbesti cu ea sa aflii lucruri noi despre ea,nu sa nu mai vorbesti cu ea,incearca sa vorbesti foarte mult cu ea,sa va apropiati ca prieteni si apoi adreseazai intrebarea de atunci.Dar nu te grabi,incetul cu incetul,dupa ce deveniti apropiati ca prieteni si sa ii si arati ca o placi, uitandute la ea, purtandute frumos cu ea, sti tu cum..Nu te judeca, pentru ca nu avea cum sa iti dea un raspuns pentru ca nici nu te cunostea prea bine, dar de data asta vorbiti, si cunoastetiva reciproc.Succes!:*