anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua iubitului meu e pe 4 august. Face 19 ani. Noi avem o relatie la distanta si o sa ne vedem urmatoarea data fix de ziua lui, iar aniversarea noastra este pe 5 august. El de fiecare data cand vine la mine imi aduce cadouri scumpe, chestii rafinate. Eu i-am dat data trecuta doua rame mari atasate cu 2 poze cu noi. Ce as putea sa ii dau de data aceasta? M'am gandit sa comand 2 cadouri inscriptionate cu numarul de km dintre noi. Dar parca as vrea ceva mai fain....lui ii plac jocurile mult, gen Evil Within. As vrea mai multe idei va rog. Ma gandesc de acum fiindca vreau sa fie ceva special.

11 răspunsuri:
| Alllllexandra a răspuns:

Am uitat sa specific ca nu ii place sa faca lumea mare tam tam de ziua lui.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

O partida buna de sex, este de ajuns laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot ce trebuie sa-i dai lui esti chiar tu! Atata timp cat te va avea langa el se va simti fericit, dar si tu trebuie sa-i dai ce ''vrea'' happy

| Alllllexandra a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Nu am facut sex pana acumlaughing Si el va sta la mine, in casa cu parintii mei!laughing Deci nu prea vad cum am putea face. M'am gandit la astalaughing

| Alllllexandra a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu mai...dar as vrea sa ii dau si un cadou.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alllllexandra):

Asta e cel mai bun cadou care il poti oferi unui baiat.Stii asta. Daca nu sex macar un mic oral acolo, si-o sa vezi ce-o sa topaie de fericirelaughing

| Buciumela a răspuns (pentru Alllllexandra):

Depinde cât de obraznică ești. tongue Puteți face sex pe silent noaptea când nu vă aude nimeni, chestii pe sub păturică, etc.

| Alllllexandra a răspuns (pentru Buciumela):

Sincer prima oara cand fac sex cu el as vrea sa pot sa ma desfasor, adica sa nu trebuiasca sa stau in modul silent laughing

| benga94 a răspuns (pentru Alllllexandra):

Da asta e mai mult o joaca la voi nici decum o relatie la indepartare si nu ati facut niciodata sex, asa poti avea relatii si cu noi vorbind doar pan scris, cind vine la tine daca nu are unde sa stea sa ia si el o camera la hotel te ia acolo si tio trage bine de ziua lui si ala e un cadou bun!

| dydy22 a răspuns:

Are dreptate buciumela

| Alllllexandra a răspuns (pentru benga94):

Crezi ca trebuie sa faci neaparat sex cu iubitul/iubita? Si daca ea nu vrea? Asta inseamna ca nu mai sunteti impreuna? Cu voi am relatii de corespondenta pentru gasirea unor raspunsuri, cu el am o relatie bazata pe iubire si respect reciproc, am vocabularul prea complex pentru tine? Am mentionat ca sta la mine acasa.