| Delycious..And...Funky a întrebat:

1. Ce ti-ar lipsi cel mai mult daca nu ar mai exista?
a. calculatorul
b. combina muzicala
c. cartile
d. televizoru;

2. Ce fel de lectura peferi?
a. e-book (internet)
b. trditional (carti)

Răspuns Câştigător
| just|breathe a răspuns:

1-a.(pentru ca la calculator poti sa asculti muzica; sa citesti; sa te uiti la tv si mai poti vorbi si cu prietenii; as renunata la toate numai la el nu) si...
2-b.(pentru ca nici nu consumi curent; nici nu te dor ochii de la privit in monitor intruna; si poti sa stai in ce pozitie vrei avand cartea in mana-in pat; la birou; cu picioarele pe pereti; etc.)

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. cartile
2. traditional.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

"Carte.Vesnicie in sicriu de hartie"(Valeriu Butulescu). Omenirea asta a trait mii de ani fara televizor, combina, calculator. Daca maine ar surveni un black-out total am sta la lumina lumanarii citind carti...ar fi frumos si liniste...

| Nastia a răspuns:

C.cartile
b.traditional

| Razvan a răspuns:

1. c
2. a, b depinde unele carti nu le gasesc si prefer sa le citesc de pe net

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

1.cartile
2.traditional

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mi-ar lipsi cartile pentru ca prefer lectura "traditionala", cum ii zici tu.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sincer?love struck
1. a ( pentru ca la calculator pot sa si ascul muzica.si sa ma uit la tv si sa citesc big grin)
2. b ( e mai simplu asahappy )

| Vizitiul a răspuns:

C-in special cartea de psihologie si cartea de introducere in asistenta sociala.

| Leea1234 a răspuns:

1.televizorul
2.cartile,traditional

| Raiden a răspuns:

1. Calculatorul
2. Traditional.

| Sara a răspuns:

Calculatorul. si tot ce depinde de el. caci in el pot gasi si carti si muzica si televizorul daca e sa zic asa :d
si prefer lectura traditionala, sa stau pana la 2 dimineata in pat cu o carte buna si o cana de ceai big grin

| Brigitta a răspuns:

La calculator poti asculta muzica, poti citi carti si te poti uita la TV online. Dar nu-mi pot imagina cum ar fi sa nu mai pun vreodata mana pe o carte... Asa ca:
1. C si 2. B

| crizantema a răspuns:

Mie mi-ar lipsi cu siguranta cartile, am crescut cu Basmele lui Ispirescu si cu Amintirile lui Creanga, si prefer bineinteles lectura traditionala.

| Orannginna a răspuns:

Raspunzand la prima intrebare, cred ca mi'ar lipsi cartile si calculatorul. Cat despre a doua, prefer sa citesc traditional. Sa simt cand rasfoiesc o carte tongue

| Aurelia a răspuns:

1. a-calculatorul
2. b-traditional(carti)

| daniDeeDee a răspuns:

1. a, d
2. a

| Criss1105 a răspuns:

Sincera sa fi fiu la 1. a si b... iar la 2. a si b...laughing sper sa nu va apucati de raslaughingrolling on the floor

| Kidu a răspuns:

1. a
2. b

| PauLa.M a răspuns:

Pot sa le pun pe toate?
a daa? ok
1. a b c d
2. a b

| putzulica a răspuns:

1. a
2. a

| Dreamgirl a răspuns:

Mi-ar lipsi foarte mult cartile daca nu ar mai exista, sincer, ma regasesc in ele.si ma ajuta sa cred ca nu totul e asa de...dezamagitor cum pare...si binenteles la intrebarea a 2-a raspunsul este b.
E cu totul altceva sa ai o carte in mana...petru mine cel putin, avand in vedere ca le-am testat pe ambele.as alege carteahappy
Sper ca raspunsul meu sa fie multumitor happy
Te-am pupat.pa pakiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trăim într-o lume care toate ne sunt folositoare, utile.
Personal, toate le consider surse de informaţii, perfecţionare, cultivare, etc.
Pa, pa.

| Delycious..And...Funky explică:

Raspunde sincer nimeni nu v-a rade de tinewinking uite la mine : 1. a. 2. a. big grin nu radetzi va rog big grin

| cclick a răspuns:

1-a
2-b