1-a.(pentru ca la calculator poti sa asculti muzica; sa citesti; sa te uiti la tv si mai poti vorbi si cu prietenii; as renunata la toate numai la el nu) si...
2-b.(pentru ca nici nu consumi curent; nici nu te dor ochii de la privit in monitor intruna; si poti sa stai in ce pozitie vrei avand cartea in mana-in pat; la birou; cu picioarele pe pereti; etc.)
"Carte.Vesnicie in sicriu de hartie"(Valeriu Butulescu). Omenirea asta a trait mii de ani fara televizor, combina, calculator. Daca maine ar surveni un black-out total am sta la lumina lumanarii citind carti...ar fi frumos si liniste...
Mi-ar lipsi cartile pentru ca prefer lectura "traditionala", cum ii zici tu.
Sincer?
1. a ( pentru ca la calculator pot sa si ascul muzica.si sa ma uit la tv si sa citesc )
2. b ( e mai simplu asa )
C-in special cartea de psihologie si cartea de introducere in asistenta sociala.
Calculatorul. si tot ce depinde de el. caci in el pot gasi si carti si muzica si televizorul daca e sa zic asa :d
si prefer lectura traditionala, sa stau pana la 2 dimineata in pat cu o carte buna si o cana de ceai
La calculator poti asculta muzica, poti citi carti si te poti uita la TV online. Dar nu-mi pot imagina cum ar fi sa nu mai pun vreodata mana pe o carte... Asa ca:
1. C si 2. B
Mie mi-ar lipsi cu siguranta cartile, am crescut cu Basmele lui Ispirescu si cu Amintirile lui Creanga, si prefer bineinteles lectura traditionala.
Raspunzand la prima intrebare, cred ca mi'ar lipsi cartile si calculatorul. Cat despre a doua, prefer sa citesc traditional. Sa simt cand rasfoiesc o carte
Sincera sa fi fiu la 1. a si b... iar la 2. a si b... sper sa nu va apucati de ras
Mi-ar lipsi foarte mult cartile daca nu ar mai exista, sincer, ma regasesc in ele.si ma ajuta sa cred ca nu totul e asa de...dezamagitor cum pare...si binenteles la intrebarea a 2-a raspunsul este b.
E cu totul altceva sa ai o carte in mana...petru mine cel putin, avand in vedere ca le-am testat pe ambele.as alege cartea
Sper ca raspunsul meu sa fie multumitor
Te-am pupat.pa pa
Raspunde sincer nimeni nu v-a rade de tine uite la mine : 1. a. 2. a. nu radetzi va rog
Curiosul999 întreabă: