1.Da,sunt printre care si eu, nu am scris chiar tot.
2.Depinde de profesori, daca ai unii exigenti probabil te vor asculta si iti da nota mica pentru ca nu o sa stii mai nimic.
3.Mie imi placea online, adica la scoala oricum nu invat nimic, tot acasa tocind si din meditatii invat ceva...
Dar ce aveai de facut cand aveai ore online? Probabil o sa primesti o nota mica, nimic mai mult. E de inteles ca n ai putut sa scrii de cateva ori, dar sa stai un semestru degeaba nu prea
1. Da, clar
2. Nimic. Profesorii nu au voie sa atinga obiectele (caietele) elevilor. Posibil sa faca ascultare. Daca stii nu patesti nimic. Daca nu stii primesti nota pe cunostinte, nu pe caiet. Poti sa nu scrii nimic si sa stii totul si atunci iei o nota mare sau poti sa scrii totul si sa nu stii nimic, iar in acea situatie notitele nu ajuta.
3. Un an pierdut, la fel ca semestrul 2 al anului scolar trecut. Multi copii (si profesori) nu au avut posibilitatea de a intra la orele online din lipsa echipamentului / a internetului. Daca un elev era cu adevarat interesat de scoala inainte de pandemie ramanea astfel si acum, insa daca nu era inainte atunci in online sigur nu va fi. Diferenta este ca atunci cand se facea fizic profesorul iti mai atragea atentia si, voiai nu voiai, erai cat de cat atent. Semestrul 1 a fost clar pierdut, iar semestrul 2 va fi dezastruos pentru majoritatea. Sa nu mai vorbim de notele la Evaluarea Nationala (modele schimbate de mai multe ori) si BAC, care cel mai probabil vor fi mai mici in acest an. Nu cred (ca si elev) ca Romania era pregatita pentru trecerea in invatamantul online iar asta se va vedea clar in cativa ani, atunci cand 'generatia zoom' va intra pe piata muncii / va da examenele nationale.
Semestrul 1 e gata. atenție la al 2 lea (atenție și cum scrii!)
BlitzLikeXd întreabă:
anonim_4396 întreabă: