1 - Eu l-as ignora, ca un mai cu cap nu se pune la mintea unui prost.
Daca ma ataca, clar ca ma apar, in rest nu il bag in seama.
2 - De dependenta de pacanele scapi singur daca chiar vrei, daca nu poti, apelezi la un psiholog, nu ai a treia varianta.
1.Depinde cat de proastă e gluma.
Daca mă jignește personal atunci îi zic și eu ceva și nu sar neapărat la bătaie.
Dar daca mă înjură de mama sau face glume proaste legate de mama mea exista sansa să îi trag o bătaie.
2.Trebuie să îți găsești o activitate care să îți placă sau un scop în viață care sa te ajute să uiți de păcănele.
O alta varianta ar fi un incident neplăcut in care sa pierzi mulți bani la păcănele.Dar sper sa nu fie cazul la tine!
Lupt din răsputeri să scap de insomnie să mă angajez sa nu mai joc la alea. Da, nu o sa mai mă duc că mă irită foarte tare mai mult pierzi decât câștigi.
Eu sunt mai vulcanic de fel, tăcut și agresiv și nu prea îmi place orice sclav sa rada de mine, ii cam cant la coaste dar violenta nu aduce nimic bun și așa trăim vremuri lugubre.
Mersi de răspuns
1. Il ignor nu îmi pun mintea la prostiile lui.
2. Vai asta e una grea , nu joc, deci nu am mare idee, probabil trebuie sa cauți o alta preocupare. Joci online sau te duci la aparate?
Mă duc la aparate sau mai bine zis mă duceam că nu o sa mai mă duc
"acum 18 ore | jacktaylor a întrebat:
1. Voi cum ați fi reacționat daca cineva necunoscut ar rade de voi?"
i-as arunca o privire superioara, as ridica o spranceana, si i-as zambi ca la un copil mic si/sau retardat, apoi mi-as da ochii peste cap si i-as intoarce spatele
2...
1. recunosti ca ai o problema
2. cauti ajutor profesionist, adica psiholog
Izoleaza-te in casa asta e varianta 1 sau ocoleste zonele cu păcănele asta fiind varianta 2.
Altceva n-ai ce face .